• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2024

16:06

Čarobni frulaš Đilas i njegov žuti orkestar imaju tri finalne destinacije - zoološki vrt, cirkus ili zatvor! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Čarobni frulaš Đilas i njegov žuti orkestar imaju tri finalne destinacije - zoološki vrt, cirkus ili zatvor! (VIDEO)

Podeli vest

U Info danu o divljanju đilasove opozicije u Skupštini Srbije, govorili su gosti Ivan Jegorović, politički analitičar i Dejan Lučić, publicista.

Ivan Jegorović, politički analitičar, kaže da opozicija treba da završi u zatvoru, cirkusu ili zoološkom vrtu.

- Ovo ponašanje opozicije u Skupštini je pravi cirkus, poznajem jednog vlasnika cirkusa pa bi bilo dobro da opozicija nastupa tamo. Nije mi jasno zašto ovi ljudi protestuju i sabotiraju rad Skupštine, ovakvo divljanje u Skupštini nije dopustivo i zaista mi je žao što zakon nije oštriji prema ovim ljudima, za opoziciju nije ni zatvor, već zoološki vrt - objasnio je Jegorović.

Dejan Lučić, publicista, ističe da opozicija na sve načine pokušava da prizna tzv. Kosovo, kao i da radi sve po nalogu Zapada.

- Opozicija je izvela performans po nalogu stranih službi, isti su kao i Kurti. Prave pozorište od Skupštine jer su gubitnici. Pokušavaju na sve načine da priznaju tzv. Kosovo, ali ne mogu to da dobiju bez potpisa Vučića, a to se nikada neće desiti. Kada se promeni garnitura u SAD ili izbije građanski rat, povući će se vojska iz Bondstila sa Kosova i Metohije. Oni su kao paprike u gajbici odozgo se prave da su sjajni, a ispod prvog reda je sve trulo - rekao je Lučić.

Foto: Tanja Andric

Ivan Jegorović i Dejan Lučić

 

Naš sagovornik dodaje svi oni koji su se obogatili za vreme vlasti su izdajnici vlasti.

- Nekada je opoziciju kontrolisala državna bezbednost, a danas opoziciju kontroliše Zapad. Vuk Drašković i Vojsilav Šešelj su bili prijatelji sa državnom bezbednošću. Miloš Jovanović kada je bio opozicija vlasti otišao je onima koji su bili opozicija države, kod žutih. Svi oni koji su se obogatili za vreme vlasti su izdajnici vlasti - kazao je Lučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija