• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2024

16:31

Đilasovci u svom stilu: Fizički nasrću na nedužne ljude, a onda trče na Zapad da traže bombardovanje Srbije! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Đilasovci u svom stilu: Fizički nasrću na nedužne ljude, a onda trče na Zapad da traže bombardovanje Srbije! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info danu govorili smo o današnjim događajima u Skupštini, ali i o istorijatu divljanja opozicije u pomenutoj instituciji, a o tome su pričali gosti dr Vladimir Pavićević, politikolog Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost i advokat Strahinja Milovanović.

Dr Vladimir Pavićević, politikolog ističe da se danas dešava revitalizacija srpske ideje, kao i da su glavni faktori jačanje Beograda, Republike Srpske, ali i jačanje samog srpstva u regionu.

- Danas mi prisustvujemo jednom procesu revitalizacije srpske ideje. Snaženje Beograda na ekonomski način jer on ima gravitacionu silu, druga je snaženje Republike Srpske i uticaja tih političara, među svima Milorad Dodik, koji je otišao u Crnu Goru, a milovci su ga napali. Litije u Crnoj Gori su dovele do razvlašćivanja Milove vlasti, a simbolika tih litija su bile trobojke - objasnio je Pavićević.

Aleksa Grubešić iz Centra za društvenu stabilnost ističe da opozicija fizički nasrće na sve ljude i da su pokazali pravo lice u Evropskom parlamentu.

- Meni je iznenađujuće što nasilje dolazi i od Aleksića, jer smo to navikli na Ćutu i Novakovića. Svaki put kad sretnem Novakovića i pogledam ga u oči, vidim zašto ga zovu "Psiho". Fizički nasrću na sve ljude, za razliku od nekada Šešelja koji je imao reč i harizmu, a ovi nemaju obraza niti ikakvog plana. Nastavlju nasilje iz dana u dan i kao šlag na tortu je ono njihovo trčanje do Zapada kada su sproveli svoje cinkaroško ponašanje i pokazali su takođe i svoje pravo lice - rekao je Grubešić.

Foto: Tanja Andric

Strahinja Milovanović i Aleksa Grubešić

 

Advokat Strahinja Milovanović navodi da opozicija pokušava da kopira ponašanje Aljbina Kurtija, kao i da pored nasilja imaju za cilj dovođenje zapadnih struktura u Srbiju.

- Ovakvo ponašanje se više ne viđa ni u kafani, kao što je danas opozicija sprovela u Skupštini. Video sam slično ovako ponašanje samo u Albaniji i u skupštini tzv. Kosova i oni prate metode Aljbina Kurtija. Ovo je ogroman poraz opozicije, jer imaju samo jedan cilj, a to je nasilje. Građani Srbije mogu da budu samo na gubitku zbog ovog ponašanja opozicije i njihovih pokušaja da uvedu zapadne strukture u vođenje naše države - kazao je Milovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija