• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTS

19.03.2020

17:49

OD VEČERAS IZMENE U GRADSKOM PREVOZU! Evo šta se sve MENJA!

Društvo

OD VEČERAS IZMENE U GRADSKOM PREVOZU! Evo šta se sve MENJA!

Podeli vest

Saobraćaj na svim linijama gradskog prevoza u Beogradu biće redukovan večeras posle 20 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević napominje da će javni gradski prevoz posle 20 sati funkcionisati samo za ljude koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni, uz dozvole za kretanje. U Novom Sadu bez gradskog prevoza tokom policijskog časa

U Beogradu, na gradskim linijama na kojima su intervali bili pola sata i kraće, večeras posle 20 časova polasci će biti na 30 minuta.

Na gradskim linijama na kojima su intervali bili između pola sata i sat, polasci će biti na 60 minuta.

Ukoliko su intervali bili 60 i više minuta, red vožnje neće se menjati u odnosu na prethodni dan.

Na svim prigradskim i lokalnim linijama koje saobraćaju u okviru javnog linijskog prevoza putnika, večeras posle 20 časova neće biti redukcije polazaka, ističe se u saopštenju.

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević naglašava da će javni gradski prevoz posle 20 sati funkcionisati samo za ljude koji imaju radnu obavezu u trećoj smeni, uz dozvole za kretanje.

(FOTO/VIDEO) OVDE ĆETE PROVESTI VASKRŠNJE PRAZNIKE AKO IZ INOSTRANSTVA KRENETE U SRBIJU! Evo kako izgleda KAMP U MOROVIĆU ZA IZOLACIJU ZBOG KORONAVIRUSA!

- Potrebno je vreme da se organizuje svaka vrsta posla u novonastalim okolnostima. Кada budemo potpisali ugovore za radnike Gradske čistoće i drugih komunalnih preduzeća u kojima postoji treća smena onda ćemo organizovati poseban prevoz za njih i ukinuti gradski saobraćaj posle 20 sati - istakao je Nikodijević u izjavi za TV Pink.

Vožanja automobilom zabranjena tokom policijskog časa

Nikodijević dodaje da, kako bi se otklonile sve neodumice, treba naglasiti da tokom policijskog časa nije dozvoljeno kretanje automobilom kroz grad, što važi i za taksi vozila.

- Zabranjen je svaki izlazak iz stambenih objekata. Ukoliko bude novih mera, sve uslove rada i života u Beogradu prilagodićemo tim merama - objašnjava Nikodijević. 

U Novom Sadu autobusi GSP-a voze po subotnjem rasporedu, ali od pet do 20 časova, a zbog uvođenja policijskog časa usled vanrednog stanja.

Кako navode u novosadskom GSP-u, prvi polasci biće u pet časova ujutru, voziće po važećem subotnjem redu vožnje, dok će se "poslednji polasci obavljati zaključno sa polascima koji završavaju do 20 časova".

DOBRE VESTI OD EPIDEMIOLOGA KONA, MERE VLADE DONELE REZULTATE, SAMO OSTANITE KOD KUĆE! Evo u koju fazu epidemije ulazi Srbija!

Zaposleni u industrijskim zonama u Novom Sadu za odlazak i povratak sa rada imaju obezbeđene polaske po subotnjem redu vožnje.

Takođe, zaposlenima iz industrijskih zona obezbeđen je povratak iz Novog Sada (sa terminala Železnička stanica) u 22.45 časova za sledeća mesta: Šangaj, Кovilj, Gospođinci kroz Telep u Temerinu, Čenej, Stepanovićevo kroz Tankosićevo, Sremski Кarlovci Dudara, Bukovac, Paragovo, Ledinci, Čerević kroz Beočin selo, kao i polazak u 22.50 za Begeč kroz Futog - Braće Bošnjak.

Sve vesti o koronavirusu u Srbiji čitajte OVDE.

Bonus video: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BUDIMO LJUDI! Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost!
Politika

BUDIMO LJUDI! Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost!

Ujedinjena demokratska Srbija poziva sve svoje članove i simpatizere da, u ovim teškim vremenima, pokažu solidarnost i kontaktiraju svoje opštinske i mesne štabove za vanredne situacije kako bi se uključili u akcije pružanja pomoći onima kojima je ta pomoć sada najpotrebnija

19.03.2020

17:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija