• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2023

13:33

Njegov otac je želeo da on bude automehaničar, a on postao profesor! Jedna žena navela je oca da promeni mišljenje! (VIDEO)

youtube

Društvo

Njegov otac je želeo da on bude automehaničar, a on postao profesor! Jedna žena navela je oca da promeni mišljenje! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati producent Sreten Jovanović svoj posao je odabrao spontano i slučajno. On u šaljivom tonu napominje da je nesuđeni pravnik koji je postao univerzitetski profesor.

Sreten Jovanović za sebe kaže da je veoma znatiželjan i da bi voleo da ta njegova znatiželja nikada ne nestane. 

-Mislim da svakoga dana izlazi nešto novo. Treba biti u trendu i u toku da bi bio na vrhu ovog posla. Teško je biti zadovoljan sa timešto ste uradili u ovom poslu, pogotovo vezano za produkciju, filmsku i televizijsku. Često volim da pominjem to da je Čarli Čaplin bio Rom. On je došao kao "niko" kao što znate i tamo je napravio jednu ozbiljnu karijeru u filmskoj industriji zahvaljujući svojoj energiji sa svim tim pokretima, mizanscenima, sa svim tim njegovim specifičnim izrazima lica. Zahvaljujući tome napravio je čitavu karijeru u Holivudu, a počeo je kao jedan običan glumac da bi došao do toga da bude jedan od vodećih ljudi u svetu- rekao je Sreten Jovanović.

Foto: Informer printscreen

Sreten Jovanović

Filmska industrija stalno napreduje, a ambicija se stiče vremenom. Naš sagovornik priseća se da je u osnovnoj školi bio osrednji đak, da bi tek u srednjoj briljirao.

-Moj otac se jako uplašio i rekao mojoj majci da će mi otvoriti autoelektričarsku radnju. Smatrao je da će mi to biti profesija i da će mi biti super. Moja mama je rekla: "Ne, pusti ga da odluči sam". Mogu reći da je mama uvek bila ta koja nas je usmeravala ka tome. Tata je digao ruke kao pravi, tipični Rom. Hteo je da mi obezbedi da budem taksista ili automehaničar i da se bavim time- rekao je Jovanović.

Bije ga glas da je perfekcionista jer smatra da uvek može bolje. Ipak ističe da ga posebno ispunjava rad sa studentima.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija