• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

22.02.2024

15:37

Informer na sajmu turizma pronašao najjeftiniji i najskuplji aranžman! Grčka 10 dana za 80, put oko sveta od 15.500 evra

Maša Banđur

Društvo

Informer na sajmu turizma pronašao najjeftiniji i najskuplji aranžman! Grčka 10 dana za 80, put oko sveta od 15.500 evra

Podeli vest

Aranžman u Grčkom letovalištu Sarti za kraj maja koji obuhvata autobuski prevoz i smeštaj u apartmanu za deset dana moguće je platiti svega 80 evra, a za one sa dubljim džepom tu je krstarenje koje obuhvata put oko sveta od 131 dan i čija se cena kreće od 15.500 evra.

Upravo ova dva aranžmana predstavljaju najjeftiniju odnosno najskuplju ponudu koju je ekipa Infromera pronašla na 45. Medunarodnom sajmu turizma koji je juče otvoren u Beogradu.

Popusti i do 50 odsto

Za rano rezervisanje letnjih aranžamna popusti se u nekim agencijama kreću i do 60 odsto, a pored raznovrsne ponude domaćih turističkih agencija i organizacija, ispod kupola beogradskog samajma, najviše pažnje su privukli strani izglagači.

Pored tradicionalnih destinacija koje Srbi vole, poput Turske, Crne Gore, Tunisa, na primer, prvi put na Sajmu turizma nastupaju Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, a zemlje koje ponovo učestvuju su ostrva Indonezija, Kuba i Sao Tome i Principe.

Foto: Maša Banđur

 


U poznatoj turističkoj agenciji preko koje svakog leta u Grčku putuje više hiljada turista iz Srbije, kazali su nam da za 100 evra putnici " mogu da biraju smeštaj u maju i junu" kada su u pitanju desetodnevni aranžmani sa autobuskim smeštajem.

Foto: Maša Banđur

 

 

- Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti aranžamane je moguće pronaći od 80 pa do više stotina evra na polusotrvu Sitonija. Najviše arnžmana nudimo za Sarti koji naši turisti obožavaju. Prodaja nam prvog dana samjma ide odlično, a neki su osvojili nagrade i kada su okrenuli točak sreće na našem štandu, pa su osvojili letovanje - kazali su nam u ovoj agenciji.

Za one koji kao letnju destinaciju više preferiraju Tursku, tu su popusti do 40 odsto na na hotele sa olinkluziv uslugom, do kraja trajanja sajma. U nekim agencijama navode da će popusti važiti i do kraja meseca.

Foto: Maša Banđur

 

- Važe i dodatni sajamski popusti od pet odsto uz uplatu rezervacije od samo 50 evra i još dodatnih sedam ukoliko aranžman uplatite u celosti. S obzirom da je preko 500 hotelijera sa različitih destinacija naš gost na ovogodišnjem sajmu, na već postojeće popuste u toku sajamskih dana, oni daju i dodatne popuste za rezervacije u njihovim hotelima. Tako je za osam dana u lepom hotelu u Alanji uz olinkluziv uslugu i avionski prevoz moguće letovati već za 499 evra. Za one sa dubljim džepom, cene idu i po nekoliko hiljada evra po osobi. Svakako, za svakoga imamo po nešto. Najbolje je da nam putnici kažu koliki im je budžet i mi ćemo im dati najbolju ponudu koja je u skladu sa njihovim finansijama - kazali su nam agenti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija