• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2024

22:53

Rok je do maja! Bojanu (21) jedina je šansa operacija u Japanu, ali mu je potrebno još 20% novca do cilja

budi human

Društvo

Rok je do maja! Bojanu (21) jedina je šansa operacija u Japanu, ali mu je potrebno još 20% novca do cilja

Podeli vest

Bojan Matavulj (21) je 21.05.2022. godine povređen kao suvozač u motornom vozilu u teškoj saobraćajnoj nesereći, kada je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Detaljnom dijagnostikom utvrđen je prelom C6 i C7 pršljena sa anterolistezom i stenozom kičmenog kanala. Upućen je radi daljeg lečenja na UKCS u Beogradu gde je učinjena repozicija i unutrašnja fiksacija navedenih segmenata, a po završetku hospitalizacije sproveden je rehabilitacioni tretman na Klinici za rehabilitaciju u Beogradu.

Bojanova dijagnoza je kvadriplegija, oduzetost sva četiri ekstremiteta zbog čega ne može  samostalno da obavlja osnovne životne potrebe, a kreće se uz pomoć invalidskih kolica.

Foto: budi human

 

 

Porodica se najiskrenije zahvaljuje svima koji su im do sada pružali podršku i moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da im pomognu u prikupljanju finansijskih sredstava kako bi se Bojan oporavio i ponovo stao na svoje noge.

Sredstva su mu potrebna za fizikalne terapije, banjsku rehabilitaciju, laboratorijske analize, neurorobotiku, tretmane matičnim ćelijama, ortopedska pomagala, specijalističke preglede, lekove, suplemente, potrošni medicinski materijal i sanitetski prevoz.

Za Bojana! Budimo humani!

Pomozimo Bojanu!

Upišite 1455 i pošaljite na 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001614995-20

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

*Pristupite preko vaše mBanking aplikacije i skenirajte kod sa ekrana. Iznos je podešen na 1000 RSD, a korekcija iznosa se može uraditi u samoj aplikaciji.

Uplatom na devizni račun:

160-6000001616339-62

IBAN:

RS35160600000161633962

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija