• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.12.2017

20:22

UŽAS U IVANJICI! STARIJI UČENICI SE SUROVO IŽIVLJAVALI NA PRVAKU:  Kada nisu uspeli da mu iznude novac, dete SKINULI GOLO!

Vesti

UŽAS U IVANJICI! STARIJI UČENICI SE SUROVO IŽIVLJAVALI NA PRVAKU: Kada nisu uspeli da mu iznude novac, dete SKINULI GOLO!

Podeli vest

Posle nedavno otkrivenog slučaja vršnjačkog nasilja u srednjoj školi u Aranđelovcu, novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u osnovnoj školi u Ivanjici, a žrtva je učenik prvog razreda osnovne škole

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen policiji, a da je o tome obavešten i zamenik višeg javnog tužioca u Čačku.

Navodno su učenici starijih razreda skinuli pantalone prvaku u toj školi nakon što nisu uspeli od njega da iznude novac.

Direktor škole Stevan Davidović kaže za da ispituju slučaj.

- Prijavljeno nam je da su stariji učenici skinuli pantalone prvaku, a nakon toga je u školi bio policijski inspektor. Uključen je i školski tim za zaštitu bezbednosti dece- kaže Davidović. 

Navodi da će se nakon istrage znati tačno da li se, i pod kojim okolnostima sve dogodilo i dodaje da do ove prijave nije bilo vecih incidenata u školi.
Jedan roditelj koji je želeo da ostane anoniman, a koji tvrdi da je reč o nekoliko sedmaka i osmaka koji su danima na razne načine mucili nekoliko sedmogodišnjih dečaka.

Otac sedmogodišnjeg decaka koji je, u ponedeljak bio žrtva vršnjačkog nasilja i požalio se roditeljima, potvrdio je da su dve devojčice i dva dečaka, verovatno učenici sedmog ili osmog razreda, njegovo dete presreli u toaletu.

SKANDAL U PRVOJ OSNOVNOJ ŠKOLI U VALJEVU! Dečaka (9) tukla tri vršnjaka, UČITELJICA GA POSLALA U ĆOŠAK, a direktorka kaže da je sve bila DEČJA IGRA?!

Početkom meseca se na internetu pojavio snimak vršnjačkog nasilja u Tehničkoj školi "Mileta Nikolić" u Aranđelovcu, a nastavničko veće nedavno je odlučilo da iz škole isključi troje đaka koji su verbalno i fizički maltretirali drugaricu iz odeljenja. 

EPILOG VRŠNJAČKOG NASILJA U ARANĐELOVCU: Nasilnice koje su šamarale drugaricu IZBAČENE IZ ŠKOLE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Roditelj

pre 6 godina

Poslednji slučajevi nasilja u školama ali i većina svih ovih godina su zataškavani ili pokušani da budu zataškani od strane odgovornih u školi i to je sistemski problem jer podrška tome dolazi od pojedinaca iz ministarstva i to su fakti ! Zato se sve više roditelja obraća medijima dok onaj deo odlučnijih odmah podnosi privatne tužbe sudovima jer ne žele da lutaju po prosvetnom lavirintu svesno napravljenom upravo da bi zataškao propuste odgovornih u školi ! Pogledajte samo izjave odgovornih u svim školama gde se desilo nasilje, mantra koju ponavljaju jer tako im je rečeno da govore kako se ne bi pogubili u laži !

Zlatica

pre 6 godina

PO KRATKOM POSTUPKU--SVE IH ISTERATI IZ SKOLE!!!JEDINO CE SE TAKO STATI NA PUT VRSNJACKOM NASILJU.OVO JE UZASSSSS...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17