• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.06.2018

15:36

DMITROVIĆ PORUČIO JANKOVIĆU: Promašio si lokaciju, ako ti je stalo da znaš ko je ubio Ivanovića, IDI ISPRED BRITANSKE ILI AMERIČKE AMBASADE!

Politika

DMITROVIĆ PORUČIO JANKOVIĆU: Promašio si lokaciju, ako ti je stalo da znaš ko je ubio Ivanovića, IDI ISPRED BRITANSKE ILI AMERIČKE AMBASADE!

Podeli vest

Novinar i bivši glavni urednik "Novosti" Ratko Dmitrović reagovao je na propali pokušaj Saše Jankovića da organizuje demonstracije ispred Vlade Srbije, tražeći odgovor na pitanje šta se dešava s istragom ubistva Olivera Ivanovića

Da podsetimo, Janković je danas nameravao da organizuje demonstracije u Pionirskom parku, na njih mu niko živi nije došao, a sada mu je Ratko Dmitrović poručio i da je - promašio lokaciju.

- Saši Jankoviću, sa onih 14 članova koliko je preostalo u PSG, u potrazi za ubicama Olivera Ivanovića, ako im je već do toga, korisno bi bilo da odgovor traže ispred britanske i američke ambasade. Oni znaju. Zna i Janković da oni znaju, ali... - napisao je Dmitrović.


Bilo bi svakako zanimljivo videti Jankovića kako, sam kao panj, stoji ispred jedne od ovih ambasada. Kad bi smeo.

(HIT FOTO) SAM KAO PANJ! Ova fotografija Saše Jankovića je PRAVA SLIKA STANJA U SRPSKOJ OPOZICIJI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
oliver

pre 5 godina

Kako će Janković ispred zapadnih ambasada da protestuje,od njih dobija platu,stvarno ne ide.

Branko

pre 5 godina

Pa on je sa Skotom kucni prijatelj, Skot dolazi kod Jankovics na krsnu slavu!!!???? Jankovic sa suprugom ide u USA ambasadu na porodicno druzenje!!!????? " OVU INFORMACIJU JE SAM JANKOVIC POTVRDIO"

Dejan

pre 5 godina

Ja mislim da je pametnije da ljuljaju decu u tom parkicu bar ce nesto korisno da rade osim sto laju okolo!

pravoslavac

pre 5 godina

Uh, ovako skoro nisam video nizak udarac za nekog iz sfere politike.Svakog normalnog bi to zabolelo, ali ne i Jankovića, koji niti ima obraza niti ljudskosti.

Sale

pre 5 godina

Jankovic je jos jednom u nizu pokazao koliki je manipulator i hostapler.

i

pre 5 godina

Jankovicev pokret se sveo na desetak clanova,ljudi su shvatili koliki je on manipulator i na vreme ga napustili.

Paja

pre 5 godina

Pa Jankovica su iz tih ambasada i poslali da bleju tu, smesan lik do bola.

Katarina Bojic Pavlicic

pre 5 godina

Mozda i popije tamo picence sa svojim kompanjonima.

Jeca

pre 5 godina

To su njegovi frendovi, mozda mu sapnu u poverenju.

Nina

pre 5 godina

Samo za uspesnu i bolju politiku,docekani kao ozbiljni partneri!

peraciganin

pre 5 godina

Slazem se sa gospodinom Dimitrovim ,treba kod Amera i Britanaca da trazis odgovor a mozda ti isam znas .

Petar Pan123

pre 5 godina

Nece on nigde ici, njega zanima da rusi vlast i da provocira!!! Zna on dobro koje, samo se pavi blesav pa otuzuje nasu vlast!

Mara

pre 5 godina

Joj, kako je ovaj čovek u očajnom stanju. On više jadnik ne zna šta će, pa se samo bruka i ponižava. Najbolje bi bilo da ovo pitanje postavi onima koji su iza njegove propasti!

Nina

pre 5 godina

Nije promasio samo lokaciju, nego i profesiju, trebalo bi da bude glumac...

Branko

pre 5 godina

Ma ne vredi ni glumac, zar ne vidite da u PSG i glumci gube razum, primer TRFUNOVIC!!!?? U PSG, i pevaci gube razum, primer VLADO GEORGIJEV!!!???? Znaci da su u PSG , svi oni koji nemaju ra zuma nebitno koja je profesija, haa haa haa!!!!??????

Tina

pre 5 godina

Janković ne zna više kako da se održi u medijima. Širi laži i paniku.

Marija

pre 5 godina

Kakav je Jankovic covek,kad na ovaj nacin koristi pogibiju Ivanovica,za dnevno politicki marketing..Zar ti nista nije sveto.Sramota.

Maka

pre 5 godina

Hahha, pravo mu i rekao, pravac navedene ambasade, a moze i dole na Kosovo, da ga i tamo vide nasi ljudi, nista nece da mu fali. Prosetaj se Jankovicu malo i juznije :)

Jovan

pre 5 godina

Jadno i bedno od njega i od cele opozicije ako ih ima. Ovim potezom u vezi sa novinarom i sa zagadjenom vodom,su zakopali svoj politički život i nikada se više nemogu vratiti u politički život Srbije. Gledam i pratim politička dešavanja odavde iz Švedske u kojoj živim skoro 20 godina,i prosto ne mogu da poverujem da imaju toliku mržnju prema Vucicu da se razumemo,nisam za njega,medjutim šta he čovek sve uradio za Srbiju u zadnjih 3 godina,treba to ceniti i postovati.

MUTIVODA

pre 5 godina

Ovo je njegov zadnji i konacno ocajnicki pokusaj da se dodvorava...a od toga nema nista..Siroma covek-patoloski slucaj.

Dmitar

pre 5 godina

Saša Janković i cela opozicija znaju dobro ko je ubio Olivera jer su ubice plaćene iz iste kase iz koje se plaćaju i oni.

www

pre 5 godina

Jankovic duguje odgovor javnosti ali najpre porodici Gojkovic..

Kaja

pre 5 godina

Ili je i u Pristinu mogao otici sa istim tim transparentom.Bas me zanima kao bi prosao tamo?!

Petar

pre 5 godina

Jankovic svoju politiku gradi na lazima, bahatosti, zavisti, ljubomori i mrznji koju usmerava prema vlasti ne bi li se dokopao licne koristi.

Nikolina

pre 5 godina

Dodala bih na rečenicu: "Bilo bi svakako zanimljivo videti Jankovića kako, sam kao panj, stoji ispred jedne od ovih ambasada", da je Janković truli panj oko koga ni korov više ne niče, izuzev ponekog zalutalog izdanka, kao što je šaka jada što mu je pridržavala transparent u parku.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija