• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.11.2021

09:41

ZAKAZAN NOVI SKUP PROTIV MURALA RATKU MLADIĆU!

printscreen TV Prva

Politika

ZAKAZAN NOVI SKUP PROTIV MURALA RATKU MLADIĆU!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je sinoć da policija ima saznanja da je za ponovo zakazan skup onih koji se zalažu za uklanjanje murala Ratka Mladića, ali da takav skup u skladu sa zakonom nije prijavljen policiji

 

"Ali ako policija ne bude tu i ne zaštiti sve, ako ne bude unapred pogađala šta oni žele a šta ne, mi ćemo biti krivi", rekao je ministar Vulin sinoć u emisiji Prva tema televizije Prva. 

Ministar je istakao da zakon, koji propisuje da postoji obaveza prijave skupa pre njegovog održavanja policiji je jednak za sve. 

Ministar Vulin je sinpoć dodao da je putem društvenih mreža najavljeno da će se u Beogradu kršiti zakon, kao što je kršen i u utorak

"Ne dam ni desnici ni levici, kako god da ih nazovete, ne dam im da krše zakon i da se sukobljavaju na ulicama. To je moj posao, a da li će opstati mural ili ne, pustite komunalnu inspekciju, policija sa tim nema ništa", naglasio je ministar Vulin. 

Foto: Beta

Mural ratku Mladiću

"Ono što se mene tiče i što me se ticalo od početka ovog cirkusa koji se nepotrebno i sa zlom namerom napravio, jeste da ljudi na ulicama budu bezbedni. Moj posao je da zaštitim i one koji su za mural i one koji su protiv i da ne bude ni jedne razbijene glave, zapaljenog automobila, da niko ne bude opljačkan, da na ulicama Beograda ne gledamo krv. To je moj posao", istakao je ministar Vulin.

Dodao je da taj posao i radi, maksimalno nepristrasno, pošteno i u skladu sa zakonom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 2 godine

Drzava na svojoj teritoriji ureduje zivot zasto tolerise dolazak raznih grupa iz regiona da prave nèred u Srbiji a prema domacim izdajnicima mora se cvrsce delovati.

Rade R

pre 2 godine

Svakom normalnom čoveku je jasno da fašistima smeta mural generala Ratka Mladića! Smeta jer se Ratko Mladić suprotstavio fašizmu! Fašizam se samo pritajio posle '45. Sada su se ponovo osilili, oduvek oni pokušavaju da nastave Hitlerov put! Ali Srbi uvek nepogrešivo prepoznaju fašiste i uvek se suprotstavljaju tom zlu! A ovi fašisti koji nose srpska imena i prezimena, naravno nisu Srbi, oni su ipak samo fašisti a fašisti nemaju ni naciju niti ljudskost!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija