• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2022

09:38

Mnogo su nervozni i sada njihove zamisli isplivavaju! Plan opozicije je otimanje i da izazovu u Srbiji ono što se dešava u Ukrajini!

Printscreen TV Pink

Politika

Mnogo su nervozni i sada njihove zamisli isplivavaju! Plan opozicije je otimanje i da izazovu u Srbiji ono što se dešava u Ukrajini!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević gostujući u jutarnjem programu na TV Pink pozvao je građane Srbije da jasno pogledaju šta su planovi opozicije, a govorio je i o aktuelnoj temi - ratu u Ukrajini i kako to utiče na čitav svet

Američki analitičar Janusz Bugajski pozvao je na masovne demonstracija protiv Aleksandra Vučića zbog prijateljstva sa Mosvom.

- Građani Srbije sada treba jasno da pogledaju šta su planovi opozicije. Njihov plan je otimanje vlasti, a ovaj njihov vašingtosnki glasnogovornik Bugajski, albanski plaćenik, je samo to izgovorio. Danas je Ukrajina, na žalost, srušena, bombardovana, granatirana, uništena u svakom smislu. Šta će biti sa njom niko živi ne zna. Oni to hoće i sa Srbijom - rekao je Vučićević. 

On je istakao da je zapad sada mnogo nervozan i da sada najveći pritisak ide na Srbiju.

Foto: Printscreen TV Pink

Dragan J. Vučićević, Informer

- Mnogo su nervozni sada. I ovi naši, uslovno govorim, brojni neprijatelji, dušmani u regioni, ali i ovi na globalnom nivou. Oni više ne mogu da se suzdrže. Neki njihovi planovi ne ostvaruju se po njihovimm zamislima. Kad ne mogu velikoj Rusiji da odgovre, onda će pokušati da odgovore na Srbiji, pošto je Srbija mala. Svakog dana imate i ovake ludačke izjave, a i svakog dana imate pritiske. Pogledajte šta se dešava na aerodormu svaki dan. Kada avion treba da poleti za Rusiju stiže poziv o dojavi o postavljenoj bombi. Izvesno je da je lažna dojava, ali morate da izvedete proceduru.

Vučićević je objasnio da je suština svega toga  pritisak na Srbiju i da pokušavaju da nateraju našu zemlju da se pridruži sankcijama Rusiji.

Foto: Printscreen TV Pink

Dragan J. Vučićević, Informer

- A šta je tu suština? Pritisak na Srbiju. To je pokušaj da se Srbija pridruži sankcijama zapada, koje su u velikom delu besmislene. Pogledajte podatak da vekna hleba u Rimu košta 9 evra u pekari. Ne preterujem, pogledajte podatak da u Italiji putarina za kamion, ako krenete od severa od Trsta do Napulja na jugu, putarina je 700 evra. Giros, najjeftiniji u Grčkoj je na severu zemlje 4 evra, a ide i do 10 evra. Sve se tumba. To je bizaran podatak, ali to pokazuje koliko je dramatična situacija u Evropi - istakao je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer i dodao: 

- Imate odluku Evropskog saveta da se Srbiji zabranjuje da NIS ne sme da radi. Kažu da evropskim firmama koje rade uvoz nafte iz Rusije nije zabranjeno da rade, ali ne može da radi u trećim zemljama, a kada to prevedete, treća zemlja je Srbija. Svi su očekivali da će ovog petka biti više cene, a cene su niže po litri evrodizela i benzina. Dok u celom svetu cene goriva idu u nebo, kod bnas su vrlo kontrolisane i lagano padaju. Zašto? Zbog dobre politike koju vodi predsednik Aleksandar Vučić. On vodi odgovornu politiku. Imamo rezerve iz koje možemo da finansiramo krizu. Može država iz nekih rezervi da intervenište. Kurs je najstabilniji u Evropi upravo u Srbiji. Neki su pokušavali da šire lažne vesti i profitiraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mi smo našli još para

pre 2 godine

Kako ovi alavi paraziti iz SNS mafije misle da će doživotno vladati?

Stefan Todorovic

pre 2 godine

Je ne znam da neko normalan prizeljkuje rat. Ponekad prevazidjete sami sebe takvim nebuloznim izjavama. Stidite se.

Aleksandar

pre 2 godine

Kako ces ti da zuljas klupu u nekoj celiji, ih! Pa da bude sto pre!!!

Vrggf

pre 2 godine

Druže, pod hitno, ali pod hitno, hospitalizacija

Miki

pre 2 godine

Kada poćnu nemiri prvo treba tebe krivozubi ubiti!!!

Ciko

pre 2 godine

TAKAV KRETEN KAO STO SI TI,U NORMALNOJ SREDINI NEBI IMAO NI PRAVO GLASA.IZROD SRPSKOGA NARODA,A KAO NOVINAR JEDNOVELIKO GOVNO I CETNIK.MISLIM DA OVAJ OPIS TEBI ODGOVARA U POTPUNOSTI.

Milan

pre 2 godine

Tako je to kad uhvati frka jer posle smene vlasti se moraju položiti računi za razna muljanja

Marcco

pre 2 godine

... i kao što je u Ukrajini iz te "revolucije" bio tajkun Igor Kolomojski koji je finansirao demonstracije, prevrat i nove političare... tako i kod nas sad treba da to odradi neki Šolak... a i ovaj Ukrajinac i "naš" Šolak lepo žive po Švajcarskoj, Londonu i Njujorku.

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SMISAO POLITIKE
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SMISAO POLITIKE

Potpuno nova kardiovaskularna klinika 'Dedinje 2', u koju je uloženo čak 50 miliona evra, Klinički centar Srbije u Beogradu konačno izgrađen posle punih 40 godina, vredan 260 miliona evra, Klinički centar u Nišu od čak 55 miliona evra; brza pruga kojom vozovi jure 200 na sat, nikad više najmodernijih autoputeva i brzih saobraćajnica koji premrežavaju Srbiju od severa do juga, od istoka do zapada; najviše investicija, najveći rast BDP u Evropi; prosečna plata u Srbiji od 635 evra; najniža cena goriva, struje i hrane za sve građane u vreme najstrašnije globalne krize posle Drugog svetskog rata; e to su rezultati, samo neki od konkretnih rezultata aktuelne državne politike

13.03.2022

19:41

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija