• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.03.2022

23:02

EVROPA STOJI IZA SVEGA! Gosti "Hit Tvit-a": Sve što Albanci smisle, smisli im neko sa strane! (VIDEO)

Printscreen

Politika

EVROPA STOJI IZA SVEGA! Gosti "Hit Tvit-a": Sve što Albanci smisle, smisli im neko sa strane! (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni general Vladimir Lazarević, ministar finansija Siniša Mali i advokat Goran Petronijević gosti su večerašnjeg "Hit Tvita" na TV Pink

 

 

Sve što Albanci urade, to im neko smisli sa strane, ovo je upereno ka Srbima - rekao je Petronijević.

Foto: Printscreen

- Cela situacija kada je na Kosovu u pitanju ide isključivo protiv Srbije. Srbija je najveća zemlja zapadnog Balkana, zbog toga što se razvijamo, nam svi zavide. Treba da na svaki način da sačuvamo mir. Ono čime se vodio predsednik je mir i stabilnost, jer svaka druga odluka bi izazvala sukobe na Kosovu i Metohiji, to nikome ne treba. Treba da budemo pametni i da čuvamo mir i stabilnost - kazao je Mali.

- Kome još nije jasno u ovoj našoj zemlji Evropa stoji iza svega toga? Evropa je potpisala Briselski sporazum, Evropa ga ne poštuje - govori Lazarević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 2 godine

Sve što Albanci izjave, a ne što smisle... smislio je neko drugi!!!

zora

pre 2 godine

Isti scenario za Srbe na Kosovu kao za Ruse u Ukraini. Sporazum iz Minska i onaj iz Brisela su otiraci za noge. Ukrainci su divljali, Albanci rade isto I AMERIMA SE DOGODIO PUTIN.Zasad za Ukrainu, a buducnost ce reci za koga jos.

Čarapan

pre 2 godine

Oni rade ono što im kažu oni koji su im napravili državu.Kako oni to rade rekao je Kristofer Hil prilikom sastanka sa Miloševićem,,prosto je radićete kako mi kažemo i uvek....,,,

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija