• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2022

08:37

Vučićeva politika garantuje budućnost i opstanak Srba na KiM! Razumeli smo sve poruke, politički smo pismeni da shvatimo!

Tanjug

Politika

Vučićeva politika garantuje budućnost i opstanak Srba na KiM! Razumeli smo sve poruke, politički smo pismeni da shvatimo!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je, nakon što je Skupština Srbije usvojila izveštaj o Kosovu i Metohiji, da su Srbi sa Kosmeta, koji su sednicu pratili sa galerije parlamenta, mogli ponovo da čuju da su jedino predsednik Aleksandar Vučić i politka koju on zastupa, politka budućnosti, opstanka i ostanka Srba na Kosmetu

- Nažalost, oni koji su danas u opoziciji, a nadam se da nikada neće doći u poziciju, da odlučuju o Srbiji i srpksom narodu na KiM, nisu dali nijedan konstruktivan predlog, na jedan faktografski izveštaj Kancelarije za KiM, o sijaset projekta koji su sprovedeni i sprovode se na KiM, unapređuju ekonomski položaj srpskog naroda, ali i uslove u kojima Srbi žive severno i južno od Ibra - rekao je Simić za Tanjug posle sednice parlamenta.

Kako je rekao, opozicija je imala samo reči kritike, i to „u smislu laži“, a ne konstruktivne kritike, kako bi se nešto na KiM poboljšalo i unapredilo na korist Srba.

- Još jednom su Srbi na KiM razumeli sve poruke, jer smo dovojno politički pismeni da shvatimo da jedino politika predsednika Aleksandra Vučića, mir, sigurnost i stablnost za Srbe na KiM, znači ono šta možemo da očekujemo u budućem periodu - rekao je Simić.

On je naveo da će se sva ekonomska ulaganja, značajna za Srbe u južnoj pokrajini, nastaviti.

- A, oni neodgovorni pojedinci, koji zastupaju neke tuđe interese, i koji su probali lažima, uvredama i klevetama na račun srpskog naroda i predsednika, ne smeju nikada da dođu u poziciju da odlučuju o srpskom narodu - rekao je Simić.

Prema njegovim rečima, tokom rasprave se još jednom videlo da svi koji iskreno žele da se bore za KiM i Srbe na Kosovu i Metohii stoje iza predsednika Vučića.

Tu, istakao je, nema nikakvih podela, već samo puno jedinstvo onih koji su svesni trenutka u kojem se nalazimo i svesni toga da je borba teška, ali da od nje ne možemo da odustanemo.

- Na čelu te borbe, onaj koji trpi najviše udaraca, je predsednik Aleksandar Vučić i to Srbi sa KiM dobro znaju, i ocenjuju najvišom ocenom na izborima na kojima Aleksandar Vučić pobeđuje - rekao je Simić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Njanja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je jedini koji može da obezbedi Srbiji napredak stabilnost i mir

Zoran

pre 1 godinu

Vucic vise od decenije cuve Srbe na Kosovu i Metohiji i njihove interese.

Sanja

pre 1 godinu

Vuciceva politika zaista garantuje buducnost i opstanak Srba na KiM.

sasa

pre 1 godinu

Vuciceva politika je garant mira i stabilnosti i svakako opstanka srpskog naroda na KiM

stevo

pre 1 godinu

Mir i stabilnost sacuvati na KiM.To nam je primarni cilj

stefan

pre 1 godinu

Vucic je drzavnik koji se lavovski bori za interese Srbije i srpskog naroda u ova teska vremena

Patak

pre 1 godinu

Prioritet nam je da sacuvamo mir i stabilnost imajuci u vidu da su teska vremena i na krizu u svetu

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic je drzavnik koji daje sve od sebe da sacuva mir i stabilnost i srpski interes u ova turbulentna vremena

Aleks

pre 1 godinu

Politika naseg predsednika garantuje buducnost i opstanag naseg naroda na KiM.

petar jovicic

pre 1 godinu

Svaka Vama cast na hrabrosti i na genijalnosti koju nosite u sebi! Svakog dana se sve vise ponosim sto sam SRBIN! Nema vam ravnog! Ne damo Kosovo i Metohiju,ne damo Srbiju!! i hvala Vam sto se svakog dana borite za nju! Za mir za stabilnost! Ziveo...

Zeka

pre 1 godinu

Ko je gledao skupstinu na cijem je dnevnom redu bilo KIM, mogao je da vidi kome je stalo do njih a ko je bio tu da se izivljava, pravi haos, bavi se nebitnim temama. Srbi na KIM sigurni su dok je Vucic na vlasti, jer je njihovo pitanje ponovo pokrenuo i pokusava na sve moguce nacine da pomogne nasem narodu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija