• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2022

19:29

ĆUTA EKOLOG ZAPALIO CIGARU U NARODNOJ SKUPŠTINI! (Foto)

printscreen

Politika

ĆUTA EKOLOG ZAPALIO CIGARU U NARODNOJ SKUPŠTINI! (Foto)

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta pokazao je koliko brine o ekologiji, ni manje ni više, nego u Narodnoj skupštini

Ćuta ekolog pokazao je brigu o ekologiji.

Sramota ili ne?

Čovek, narodni poslanik, pojavio se sa cigaretom u ustima u skupštinskoj sali.

Da nije tužno, bilo bi smešno.

Foto: printscreen

Ćuta ekolog

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vid

pre 1 godinu

Osećam se postiđenim kad vidim ko sedi u klupama izvršna vlasti i pokušava da mi uređuje život.Fala bogu što je minornog značaja i što mi neće moći svojim ponašanje da ugrozi normalan život.Ćuto bilo bi bolje da UĆUTIŠ.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Da li j eu pitanju ekologija ili mozda odnos prema skupstini Srbije njenim gradjanima a narocito onima koji su ga birali (ne znam da li je on izbrani narodni poslanik)

ratko

pre 1 godinu

tako i treba kad nema vlasti u drzavi ,on bi trebalo da je odavno iza resetaka al nama ko da ga uhapsi,a vi pobite moje reci

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Ubijte ga kao Olivera Ivanovića, Cvijana, Ćuruviju, Milana Pantića. Ide vam to od ruke...

Vla

pre 1 godinu

Koji cuta ekolog, pre bih rekao cuvar ovaca, veciti Student i polupismeni naduveni curan, da ima imalo pametni U njegovoj glavi, zavukao bi se U njegovo selo i poceo da cuva krave, ovce bi izgubio jer su male

zora

pre 1 godinu

U Skupstini valda postoji kod ponasanja i izbacivanje ovakvih tipova iz sale. To mora da zatrazi predsedavajuci a obezbedjenje da ispuni. Mora jos i kaznu da plati zbog pusenja na ne dozvoljenom mestu. On misli da je "zvezda" a izgleda tako glup i primitivan. Covek nebi imao sta da jede na drugom radnom mestu jer je ustvari neradnik i nesposoban tip. Ja to zovem SLJAM.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija