• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

18:11

Čista politička perverzija! Mirko Jović postao miljenik Danasa!

printscreen

Politika

Čista politička perverzija! Mirko Jović postao miljenik Danasa!

Podeli vest

Mirko Jović, nekadašnji predsednik Srpske narodne obnove i čovek koji je po sopstvenom priznanju omogućavao dobrovoljcima da se priključe jedinicama Teritorijalne odbrane tokom ratova devedesetih, postao je zvezda tajkunskog glasila Danas pod kontrolom Dragana Šolaka.

Tajkunski megafon Danas još jednom je demonstrirao najcrnje licemerje pošto je prostor poklonio Mirku Joviću, zameniku predsednika Izvršnog odbora POKS i koordinatora Kolubarskog okruga, čoveku burne prošlosti koji je tokom cele karijera bio na sasvim suprotnim stranama od onih koji za koje se, makar deklarativno, zalaže niskotiražni tabloid Danas.

Ali Šolakovom mediju to ne smeta, ako Jović ima da kaže nešto protiv Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

A upravo za to je iskoristio prostor Jović promovišući svoju partiju i najavljujući dvocifren rezultat na lokalnim izborima u Valjevu.

Foto: printscreen

 

 

U izjavi za tajkunski Danas, Jović je rekao da vladajuću SNS napuštaju odbornici, a sva ispitivanja javnog mnenja pokazuju da u Valjevu i Čačku SNS ima najlošije procente od svih gradova i opština u Srbiji.

- Taj pad je započeo pre nešto više od godinu dana na predsedničkim i republičkim izborima 2022. Socijalisti su u opoziciji i sada se pripremaju za predizbornu koaliciju sa SNS, verovatno kroz novi pokret koji se dugo najavljuje i u kome će SPS imati vodeću ulogu u Valjevu - rekao je Jović, novopečena zvezda tajkunskog glasila.

Ovim se još jednom potvrdilo pravilo da su u Šolakovim medijima dobrodošli svi koji će negativno govoriti o naprednjacima, bez obzira na njihovu prošlost i biografiju i bez obzira na tom kom ideološkom korpusu pripadaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija