• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2023

21:55

Opoziciju nervira parizer i tašnica! Vučić u odbrani saradnice: Ima pristojnu platu, vredno radi i najvažnije - nikome ne bi otela

Printscreen Pink

Politika

Opoziciju nervira parizer i tašnica! Vučić u odbrani saradnice: Ima pristojnu platu, vredno radi i najvažnije - nikome ne bi otela

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić dotakao se u emisiji "Hit Tvit" novog napada opozicije - napada na njegove saradnice!

Vučić je istakao da je opozicija pozelenela od muke kada je Priština u Briselu proglašena krivom, a onda su počeli da mu napadaju savetnice.

- Zašto su se bavili njime? Kada vidite da gubite, idete na lično. Tanja Jović nikada nikom na senku nije stala. Radila na TV Vojvodina, ja sam je zamolio da mi pomogne u vođenju spoljno političkih poslova. Jedna divna žena, o kojoj niko nikad nije izgovorio ružnu reč. Živela je sa čovekom koji je inače imućan, on je umro, ona je sada sama, živi u bloku 19 - počeo je i ponovio da nije čuo do sada da je neko o Tanji Jović tako govorio.

Za Suzanu Vasiljević kaže da izaziva različite reakcije, da ima ogromnu energiju i da nije lako sa njom raditi.

- Lagali su da torbica košta ovoliko, a ona košta 180 evra. Suzana Vasiljević izaziva različite reakcije, ne morate uvek sa njom da budete saglasni, ali izuzetno marljiva i energična. Zarađivala, bila udata za bogatog čoveka, ali živi u stanu od 60 kvadrata i ima automobil od 5.000 evra. Voli da se oblači i ima takav životni stil. Bila je savetnica Ivice Dačića i Vojislava Koštunice... Ona ima pristojnu platu, vredno radi, nikada nikome nije otela ili ukrala. Napaali su dobre i sposobne profesionalce koji su potrebni ovoj zemlji da bi meni nešto naudili. I Suzana živi sama. Jedini novac troši na sebe. Nema nikakvih tajni!

Objasnio je da neće da se bavi tašnama i cipelama svojim političkih protivnika.

- To je sramota - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici
Hronika

Ubica iz Mladenovca Uroš Blažić sutra pred sudom! Zakazano pripremno ročište masovnom ubici

U Višem sudu u Smederevu sutra će biti održano pripremno ročište u postupku protiv Uroša Blažića (21), koji se tereti da je 4. maja prošle godine izvršio masakr u selima Dubona kod Mladenovca i Malo Orašje kod Smedereva, kada je ubio 8-oro, a pokušao da liši života još 20 lica, od kojih je teško ranio 12-oro, uglavnom mladih. Jedno lice posle 50 dana borbe podleglo je povredama zadobijenim kobne večeri. Postupkom je obuhvaćen i Urošev otac, Radiša Blažić (54), koji se tereti da mu je obezbedio oružje korišćeno u masakru te večeri.

22.05.2024

11:17

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija