• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

09:37

Dragan Đilas je novi Srećko Šojić srpske politike - Bulatović raskrinkao tajkuna

Novak Đurović, Masha Banđur

Politika

Dragan Đilas je novi Srećko Šojić srpske politike - Bulatović raskrinkao tajkuna

Podeli vest

Taman kada je delovalo da nema većeg talenta za izmišljanje neistina i plasiranje laži od Marinike Tepić, Dragan Đilas se uzdigao iznad svoje uposlenice i dokazao da je on neprikosnoveni lider koji ima tapiju nad manipulacijama, izmišljanjem i obmanjivanjem, ističe Dejan Bulatović, kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“

- Da li je njegova tvrdnja da „sumnjivi kombi“ stoji ispred prostorija Stranke slobode i pravde posledica fatamorgane i priviđanja izborne (Pirove) pobede, ili je počeo da pokazuje prve znake manije gonjenja? U svakom slučaju šta god da je, loše je, i govori o tome da je spreman bukvalno na sve samo da privuče pažnju na sebe i da ga Aleksandar Vučić primeti. Jedno je sigurno, Dragan Đilas je uspeo ovom izjavom u nečemu što nikome nikada nije pošlo za rukom, a to je da pored njega i Aleksandar Jovanović Ćuta izgleda kao ugledan i respektabilan političar - rekao je kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

- Kada Dragan Đilas govori o „betoniranju“ Beograda, moram da ga upitam, da li je fatamorgana koju sada preživljava učinila da zaboravi da je upravo on taj gradonačelnik Beograda za čije vreme je posečeno preko 400 neprocenjivih platana u Bulevaru Kralja Aleksandra? I da li je, Dragane Đilas, to ta „zelena agenda“ koju planirate ti, Ćuta i Lazović da ponovo podmetnete Beograđanima? Po svemu sudeći, čini mi se da je Srbija dobila novog Srećka Šojića i da je to upravo Dragan Đilas, kao paradigma politike koju pokušava da vrati na vlast, a sve to pod lažnom pokrivalicom borbe protiv nasilja - konstatovao je Bulatović.

- I za kraj, kako svaki cirkus na kraju ode iz grada, tako će i ova opoziciona šatra Dragana Đilasa da se rasformira nakon 17. decembra i još jednog poraza. Nedorastao i sujetan, ponovo će Đilas gledati u leđa Aleksandru Vučiću koji slavi pobedu sa svojim narodom. Srbija ne sme da stane, i Srbija neće stati, ma šta Đilas umislio ili izmislio i nema te bajke o "čudnom" kombiju koja će mu pomoći da se ponovo dokopa vlasti - zaključio je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija