• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2023

09:07

Mirna i bezbedna Srbija uvek će poraziti onu nasilnu manjinu - Nešić osudio nasilne demonstracije u Beogradu

Printscreen

Politika

Mirna i bezbedna Srbija uvek će poraziti onu nasilnu manjinu - Nešić osudio nasilne demonstracije u Beogradu

Podeli vest

Ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić osudio je nasilne demonstracije opozicije u Srbiji porukom da je rušenje institucija svoje zemlje veleizdaja i istovremeno podržao institucije Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.

- Ako je ovo 'Srbija protiv nasilja', kakvi li bi bili da nisu samoproklamovani borci protiv nasilja? - napisao je Nešić na društvenoj mreži Iks.

Nešić je poručio opoziciji Srbije da gube svake izbore, jer narod oseća da ne poštuju svoju zemlju, da joj nisu lojalni i da svesno rade na destabilizaciji za ko zna čije interese.

- Nakon sinoćne sramote i nasilja, uveren sam da vam građani Srbije više ne bi dozvolili ni cenzus da pređete. Mirna i bezbedna Srbija uvek će poraziti onu nasilnu manjinu - poručio je Nešić.

On je uputio podršku institucijama Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću. Demonstranti i poslanici liste "Srbija protiv nasilja" pokušali su sinoć nasilno da uđu u zgradu Skupštine grada u Beogradu, pričinivši veliku štetu na objektu. Nekoliko policajaca je povređeno, od kojih dvojica teško, dok je više nasilnika privedeno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija