• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2023

10:44

Đilasovi batinaši iz Niša i Knjaževca došli da lome po Beogradu

printscreen

Politika

Đilasovi batinaši iz Niša i Knjaževca došli da lome po Beogradu

Podeli vest

Na fotografijama na kojima se jasno mogu videti lica napadača na policiju i gradsku skupštinu u Beogradu 24. decembra, brzo su prepoznate osvedočene siledžije i batinaši iz Niša Marko Janković i Vladimir Markovića, u društvu bliskog drugara Mikija Aleksića Milana Đorđevića iz Knjaževca, koje je Dragan Đilas doveo u Beograd da u njegovo ime i pod njegovim vođstvom napadaju policiju, uništavaju i lome institucije, a nasiljem i divljaštvom narušavaju mir i bezbednost građana srpske prestonice.

Simptomatično je da je Milan Đurđević inače američki državljanin, sa čim je njegov drug Miki dobro upoznat, pa bi mogao i da pojasni za čiji račun i za koji interes on ruši po Beogradu?

Marko Janković, protiv koga su podnete dve krivične prijave tokom 2017. godine, za ugrožavanje javnog saobraćaja i za zloupotrebu službenog položaja, bio je direktor JP Parking servis u Nišu i više puta je ukazivano na nepravilnosti u njegovom radu, posebno kada su u pitanju zapošljavanja, zbog čega nije ponovo izabran za tu funkciju, nego je prebačen na mesto savetnika direktora za ekonomska pitanja gde je takođe osporavana zakonitost njeovog poslovanja, pa je jula ove godine premešten za koordinatora korisničkog servisa, gde i sada radi. 

Foto: printscreen

 

 

Kako su mu presečene sve mogućnosti za nezakonit rad,  preporučuje se Miroslavu Aleksiću i na njegov poziv dolazi u Beograd 24. decembra ove godine, da pod zaštitničkim plaštom koalicije "Srbija protiv nasilja", sprovodi nasilje nad policijom i nad institucijama u Beogradu.

Da je u pitanju čovek bez skrupula, morala i spreman na sve radi ličnih interesa, govori i činjenica da je 2017. godine označen kao organizator paljenja automobila sugrađaninu koji ga je prijavio za nezakonito zapošljavanje dok je obavljao funkciju direktora JP Parking servis u Nišu, kao i da je planirao da organizuje batinaše kako bi tom sugrađaninu naneli povrede.

Foto: printscreen

Vladimir Marković (levo)

Vrlo brzo se pokazalo da su navodi i ukazivanja oštećenog Nišlije bila tačna, kada se saznalo da je Marko Janković zaposlio sina bivšeg predsednika Prekršajnog suda u Nišu, Vladimira Markovića - vođu navijača Crvene Zvezde u ovom gradu, sa bogatim krivičnim i prekršajnim dosijeom, na mesto poslovnog sekretara u JKP Parking servis u Nišu, a nakon toga na poslovima rukovodioca za komunalne poslove u istom preduzeću.

Zajedničke nasilničke pohode nastavljaju u Beogradu, kao jurišnici Dragana Đilasa, a koliko su mu obojica važni govori to da je sinoć lično obilazio policijske stanice sa timom advokata, da ih oslobodi i zastupa. 

Da Đilas inače nije tako brižan govori njegova podrška besomučnom napadu na policiju i huškanje srpske mladosti na nasilje, ne prezajući ni od toga da neko od njih u tom pohodu bude povređen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija