• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glas Moskve/Informer

25.06.2018

18:46

(VIDEO) NATO SE NE USUĐUJE DA IZAĐE NA MEGDAN SRBIMA RUSIMA: Ameri imaju svoj tenkovski biatlon, UMESTO META GAĐAJU RUSKE TENKOVE!

Vesti

(VIDEO) NATO SE NE USUĐUJE DA IZAĐE NA MEGDAN SRBIMA RUSIMA: Ameri imaju svoj tenkovski biatlon, UMESTO META GAĐAJU RUSKE TENKOVE!

Podeli vest

Na prošlogodišnjem tenkovskom biatlonu Rusija je zauzela prvo mesto, dok je Srbija bila druga. I NATO organizuje tenkovski biatlon, ali i pored upornih poziva Moskve zemlje članice Alijanse odbijaju da učestvuju u Međunarodnim vojnim igrama, koje već godinama organizuje Rusija

General-major ruske vojske Roman Binjunkov istilče da NATO tenkovski biatlon jasno ima antiruski kontekst.

On je naveo da su zemlje članice Alijanse odbile poziv da učestvuju u Međunarodnim vojnim igrama, koje već godinama organizuje Rusija.

- Oni ne dolaze na naša takmičenja, niti nas pozivaju na svoja. Ipak, međunarodni uspeh našeg tenkovskog biatlona primorao je naše NATO kolege da organizuju sličan - kazao je Binjunkov.

Dodao je i da u poređenju sa ruskim takmičenjem, uslovi u kojima se odvija NATO tamičenje nema veze ni sa takmičarskim ni sportskim duhom. 

(VIDEO) SAD ŠOKIRALE POLJSKU, NE MOŽEMO DA VAS ODBRANIMO: Pentagon priznao da NEMA LEKA ZA PUTINA!

- Primetan je antiruski kontekst: NATO jedinice vežbaju gađajući stare sovjetske tenkove a ne u metu - jasan je Binjunkov.

SARAJEVO SPREMA NAPAD NA SRPSKU! Skriveni arsenal kod Doboja jasna je poruka Banjaluci, iza svega stoji IZETBEGOVIĆ?!

On je istakao da su, na Međunarodnom takmičenju koje organizuje Rusija, faktori koji određuju pobedu brzina donošenja odluka, i preciznost paljbe.

Podsetimo, na prošlogodišnjem tenkovskom biatlonu Rusija je zauzela prvo mesto, dok je Srbija bila druga.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 5 godina

Bravo za koaliciju Rusija-Srbija neka se samo nastavi saradnja a grešnici Nato pakta neka crknu od muke.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Таман посла да дођу...Па да заузму високо... - "Треће место"...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija