• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijdanas/Informer/M.S

21.03.2023

17:18

OTKRIVEN BRAČNI ODNOS MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA! Zajedno rade na televizijskim ostvarenjima, a niko ne zna šta se zbiva u četiri zida!

printscreen

Kultura

OTKRIVEN BRAČNI ODNOS MILICE MILŠE I ŽARKA JOKANOVIĆA! Zajedno rade na televizijskim ostvarenjima, a niko ne zna šta se zbiva u četiri zida!

Podeli vest

U Beogradu je sinoć održana premijera nove domaće serije "Zakopane tajne" čiji je producent muž glumice Milice Milše, Žarko Jokanović.

Svima je dobro poznato da je Žarko autor i serije "Igra sudbine" koju su on i njegova supruga nedavno napustili kako bi se posvetili novom projektu. 

Tim povodom sinoć su predstavnici medija razgovarali sa glumicom Milicom Milšom, glavnom protagonistkinjom serije, koja tumači  misterioznu dizajnerku parfema Lalu Doder.

Koliko se ova uloga razlikuje od prethodnih uloga?

- "Lala" preti da postane jedna od mojih omiljenih uloga! Lala je jedna mudra žena i treba da učimo od Lale - odgovorila je Milica vidno oduševljena što joj je pripala laskava uloga glavne glumice.

Milica je otkrila i koliko se stare legendarne serije kakve su "Bolji život" i "Srećni ljudi" praktično razlikuju od serija koje se snimaju danas.

Foto: Foto: Promo

- Suštinski, rad je ostao isti. Samo se desilo da serije ne traju 80 epizoda, sada traju po 200-300 epizoda - rekla je glumica, a potom otkrila i koliko je uloga adaptirana u odnosu na njene sugestije.

- Ja sam tu da ispoštujem Žarkove želje, i da ono što je zapisano na papir na najbolji način predočim publici.

Koliko epizoda ćete snimiti? Da možemo govoriti o broju od 500 ili čak 1000 epizoda?

- Ne razmilšljam o broju, samo o kvalitetu. S obzirom na to da to potpisuje Žarko, kvalitet neće manjkati. On je visoko podigao lestvicu i samo on može da je podigne još više - odgovorila je Milša.

Foto: M. Miljević

Da li pored poslovnih obaveza ima vremena i za prijatelje i porodicu.

- Nađe se po neki sat slobodnog vremena. Mi uživamo dok radimo. Naš posao mora da se radi sa puno ljubavi i sa potpunom predanošću. Moj muž trpi, pošto nikad nisam kući. A možda i ne trpe, već su zadovoljni što nisam kod kuće - našalila se Milica, a potom i objasnila da je porodica navikla na to.

- Porodica ne isključuje posao, kao što ni posao ne isključuje porodicu, te dve stvari se prožimaju.

Koje su prednosti i mane rada sa partnerom, koliko to utiče na svakodnevno bitisanje?

- Mi ne provodimo vreme uopšte zajedno! On radi kod kuće, a ja snimam - tako da se ne viđamo uopšte. To je jedan skladan odnos koji nikada ne stigne do razmirica. Morate da imate jednog Žarka za skladan odnos, u tome je tajna uspeha - zadovoljno je zaključila glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca sd

pre 1 godinu

Strasno ...PINK se mora bojkovati zbog ovih budalastina ...naivan narod gleda o za ovo djubre razni poluglumci uzimaju ogromne novce ...

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija