• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2023

10:00

Dame širom sveta lude za ovakvim markantnim lepotanom: Saznali smo kakve devojke voli čuveni "ženskaroš" (FOTO)

Happy

Kultura

Dame širom sveta lude za ovakvim markantnim lepotanom: Saznali smo kakve devojke voli čuveni "ženskaroš" (FOTO)

Podeli vest

Mert Ramazan Demir je turski glumac koji je svojim šarmom i unikatnom lepotom oborio s nogu dame širom sveta, a trenutno oduševljava darovitošću u popularnoj seriji „Ženskaroš“ koja se emituje radnim danima u 23. 00 samo na Happy tv.

Rođen 25. novembra 1998. godine u Istanbulu, kao peti sin trgovca i domaćice. 

Mert je odrastao u neposrednoj blizini Istanbula, u mestu Šile. Tu je živeo do završetka srednje škole. Zamisao da postane glumac rodila se kada je imao 17 godina  dok je čitao Hamleta, tokom boravka kod jednog od braće koji su studirali u drugom gradu. Upravo to ga je dovelo do ideje da upiše i završi „Dialog Anlatim Iletisim ve Michelle Danner Acting Studio“ – prestižnu glumačku školu.
Često ističe da bez svog menadžera Tumaja Ozokura ne bi uspeo da postigne svetski uspeh. On je taj koji mu je otvorio put ka poslu koji voli, jer ga je slao na mnoštvo audicija i tako ga od početka bezpogovorno podržavao.

 

 

Televizijsku karijeru počeo je likom Džema u igranoj turskoj seriji Çıplak (Goli), a prvu zapaženu ulogu mladi Mert Ramazan Demir imao je i u seriji Učitelj, gde je glumio mladog Ateša.
Prvi njegov igrani film je UFO, koji možete gledati na Netflixu.

Veoma je predan poslu i fokusiran je do srži na ulogu, s obzirom na to da za njega umetnost nema cenu. Pre seta uglavnom sluša kvalitetnu muziku. Ona mu pruža mogućnost da se bolje skoncentriše i pred kamerana prikaže sav potencijal.

U svaku ulogu koju je odigrao do sada, uneo je samovoljno neke karakteristike, koje nisu bile deo režiserovog plana, stoga je njegova darovitost vanserijska.

Slobodno vreme Mert provodi sa prijateljima i porodicom koji ga dodatno inspirišu. Ponosan je na prijateljstva koja gaji godinama i uvek ističe da su skoro svi njegovi drugovi različitog karaktera, ali da poštuju i prihvataju različitost jedan kod drugog, tako da voli „sukob“ mišljenja i rasprave koje takvi dijalozi nose.

Mert je tokom medijskog istupao otkrio da ga privlače devojke koje rade na sebi i koje su iskrene. Fizičke karakteristike kod suprotnog pola mu nisu od krucijalnog značaja, već snaga uma i stav koji pleni. Iako je veoma mlad, po pitanju muško – ženskih odnosa je veoma tradicionalan i svoj

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija