• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.07.2023

09:33

Napadnuta Britni Spirs! Član obezbeđenja NBA zvezde je udario u lice, oglasile se obe strane

profimedia

Showbiz

Napadnuta Britni Spirs! Član obezbeđenja NBA zvezde je udario u lice, oglasile se obe strane

Podeli vest

Pop zvezda Britni Spirs napadnuta je u Las Vegasu u sredu kada ju je član bezbednosnog tima NBA zvezde, Viktora Vembanjame, udario u lice.

Naime, Spirsova je podnela policijski izveštaj optužujući čuvara za napad, a vlasti Las Vegasa potvrdile su incident časopisu "RollingStone".

- Dana 5. jula 2023, oko 23 sata, službenici LVMPD-a odgovorili su na poziv na imanje u bloku 3700 Las Vegas Bulevara u vezi sa istragom o bateriji - navodi se.

- Incident je dokumentovan u policijskom izveštaju, a nije bilo hapšenja ili optužnica - stoji u saopštenju.

Incident se dogodio ispred restorana "Catch" u hotelu Aria oko 20:30, gde su obožavaoci jurili Spirs i Vembanjama. Spirsova je navodno primetila Vembanjamu dok je išla do ulaza u restoran i prišla da se fotografiše sa njim.

Nakon što je udarila NBA zvezdu po ramenu, reagovalo je i njegovo obezbeđenje, srušivši joj naočare sa lica, pri čemu je Britni pala na zemlju, navodi se u policijskom izveštaju.

Pevačica se zatim sabrala i ušla u restoran sa svojim mužem, Semom Asgharijem, kazali su svedoci TMZ-u.

Ovim povodom, oglasila se i muzička senzacija koja je navode u medijima i potvrdila:

Foto: printscreen instagram

Objava Britni Spirs

Traumatska iskustva nisu nova za mene i imala sam ih dosta do sada. Nisam bila spremna za ono što mi se sinoć dogodilo. Prepoznala sam sportistu u holu hotela dok sam išla na večeru. Kasnije sam otišla u restoran u drugom hotelu i ponovo ga videla. Odlučila sam da mu priđem i da mu čestitam na uspehu. Bilo je jako glasno, pa sam ga kucnula po ramenu da privučem njegovu pažnju. Znam za izjavu u kojoj pominje da sam ga "uhvatila za njega", ali sam ga jednostavno tapkala po ramenu. Njegovo obezbeđenje me je tada uradilo u lice ne osvrćući se, pred gomilom. Umalo da me obori i skine mi naočare sa lica. Stalno me obleću ljudi. Moj tim obezbeđenja nikada nije udario nijednog od njih. Ovu priču je veoma neprijatno podelili sa svetom, ali je već tu. Ipak, mislim da je važno da podelimo ovu priču i da apelujemo na ljude u očima javnosti da daju primer da se prema ljudima odnose sa poštovanjem. Previše se dešava fizičko nasilje u ovom svetu. Često iza zatvorenih vrata. Stojim uz sve žrtve i srce mi je za sve vas!!! Još nisam dobila javno izvinjenje od igrača, njegovog obezbeđenja ili njihove organizacije. Nadam se da ću dobiti... Cenim ogromnu količinu ljubavi i podrške koju dobijam u ovom trenutku. Hvala policijskoj upravi Las Vegasa i detektiva na podršci. Takođe bih veoma i cenila da se nisu smejali u tom trenutku. Gledajući njega kako se smeje na zao način i u toj situaciji gde sam ja visoka 1.61, a on je visok 2.25  - napisala je Britni na svom Instagramu.ž

Nakon što se Britni oglasila i potvrdila da je udarena, sada se oglasio i Viktor Vembanjama.

On je, upitan da prokomentariše incident koji se desio, bio veoma neprijatan i istakao je da ga je Britni zgrabila otpozadi.

Foto: profimedia

Viktor Vembanjama

- Nisam mogao da prestanem. Ta osoba me je zvala: 'Gospodine, gospodine' i ta osoba me zgrabila s leđa - rekao je Vembanjama i dodao:

- Nisam video šta se desilo jer sam išao pravo i nisam stao. Ta osoba me je zgrabila otpozadi — ne na ramenu, ona me je zgrabila s leđa. Znam samo da ju je obezbeđenje odgurnulo. Ne znam sa kolikom silom, ali obezbeđenje ju je odgurnulo. Nisam stao da pogledam da bih mogao da uđem i uživam u večeri - rekao je on i razbesneo javnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Magazin

Džet set

Srbija