• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.03.2024

18:05

Obelodanio šta se dešava iza zatvorenih vrata! Kejtin ujak raskrinkao kraljevsku porodicu: "Nije dobar čovek!"

Shutterstock/Reuters

Showbiz

Obelodanio šta se dešava iza zatvorenih vrata! Kejtin ujak raskrinkao kraljevsku porodicu: "Nije dobar čovek!"

Podeli vest

Kejtin ujak, Gari, nije štedeo reči pa je otvoreno ispričao šta misli kraljevskoj porodici.

Princeza Kejt Midlton je pre dva dana putem Instagrama saopštila da boluje od kancera. Kako je ispričala, njoj je dijagnostifikovan rak nakon opercije abdomena koju je imala u januaru, zbog čega sada ide na hemioterapije. 

Foto: profimedia

 

Kejtin ujak, Gari Goldsmit, dao je intervju za medije u kom iznosi niz optužbi na račun Megan Markl. Ono što je ipak svima privuklo pažnju jeste činjenica da je on Megan tokom čitavog intervjua ironično oslovljavao kao "nasmejanu devojku".

- Da se razumemo, "nasmejana devojka" neće biti tu zauvek, zar ne? Mislim da je ona prevrtljiva. I mislim da je užasno loša za Harija i za našu zemju - rekao je Goldsmit, koji je inače nedavno ušao u VIP izdanje rijalitija "Veliki brat".

Foto: Profimedia

 

On je istakao da ne ceni to što je Megan optužila članove kraljevske porodice da su dali rasističke primedbe o boji kože njenog sina Arčija uoči njegovog rođenja. 

- Zato me toliko ljuti to što je Megan rekla o Kejt. Ja i Kerol (Midlton) smo odrasli u zajednici koja je toliko raznolika. U njoj su bile sve kulture kojih možete da se setite. Ljuti me ideja da "nasmejana devojka" kaže da je Kejt rasista. Kejt zna korene svoje porodice i ponosna je na njih. Žao mi je, ali "devojka koja se smeje" nije dobar čovek - istakao je Gari.

Foto: Profimedia

 

Gari je takođe šokirao izjavom da Saseksovi "jure za američkim korporativnim dolarima" i da je to "tako, tako ružno".

- Princ Vilijam, Hari i Kejt bili su tako srećan, mali trio i potpuno su uništeni. Uz sve što se dešava, a dešavaju se i mnoge druge stvari koje nisu u javnom domenu, da li su oni apsolutno najsrećniji? Ne. Njihova deca im donose mnogo radosti, ali ne, nisu srećni - zaključio je za "Times"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija