• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

06.09.2016

13:45

TURSKI NAVIJAČI RATUJU ZBOG SRPKINJE! JK im pamet pomerila!

Showbiz

TURSKI NAVIJAČI RATUJU ZBOG SRPKINJE! JK im pamet pomerila!

Podeli vest

U Turskoj bukti pravi rat navijača Fenerbahčea i Bešiktaša zbog Karleuše, a tamošnji mediji o tome pišu na naslovnim stranama

 


 

Nakon što je izbio neviđeni skandal u Turskoj kada je fudbaler Fenerbahčea Ozan Tufan javno pokazao koliko je odlepio za Jelenom Karleušom, situacija je  još užarenija, svi dnevni listovi pišu o ovome, a novi haos je nastao kada se ispostavilo da Tufan nije jedini fudbaler koji je izgubio glavu zbog srpske pevačice.


KARLEUŠA ZAVADILA NAVIJAČE DVA KLUBA Pevačicu proganja fudbaler Fenerbahčea!

Poznato je da su Turci fanatici kada se radi o fudbalu, ali ovoga puta su zaista preterali... Ni kada je Ozan Tufan izbrisao svoj Instagram nalog sa kojeg je lajkovao Karleušine slike, ludnica se nije smirila, a dodatno ulje na vatru je dolilo pisanje tamošnjih medija, koji navode da su brojni fudbaleri iz suparničkih klubova hvalili Jelenine slike, lajkovali je na Fejsbuku ili Instagramu i na razne načine pokazivali svoju naklonost prema njoj...

screenshot

To je izazvalo pravi rat navijača, počelo je žestokim prepucavanjem između fanova Bešiktaša, u kojem igra Jelenin suprug Duško Tošić, i Fenerbahčea, a potom su se u celu gungulu uključili i navijači drugih klubova... U tom sukobu se ne biraju reči, pljušte najstrašnije psovke i uvrede, a naravno, nije pošteđena ni Karleuša.

Nije nikakva novost da svaku Jeleninu sliku koju objavi na društvenim mrežama, Turci komentarišu u velikom broju, ali sada se sve promenilo, i u komentarima stižu najodvratnije uvrede, pa čak i pretnje smrću!

screenshot

A šta će tek biti 4. decembra kada Fenerbahče dočekuje Bešiktaš u velikom derbiju, možemo samo da naslutimo... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Car

pre 7 godina

Bolje da se smite i da kupe karte za sledecu svirku, uradice dve korisne stvari. Popunice karleusi popupraznu salu bilo gde da nastupa, i moci ce da je izvataju za nogu i sisu sto dozvoljava svima na nastupima, da ih prodje volja. Tu ionako niko pametan ne dolazi zbog pevanja

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо ову Тошић Карић Карлеуша Давидовић Јелену ни у једном делу.

Nena

pre 7 godina

Објасни Давидовић, не разумем.

Marina

pre 7 godina

Ljudi,zasto sa toliko zlobe komentarisite?Sta vam je ucinila ona ili neka druga osoba?Procitam ponekad neki komentar i ne mogu da shvatim koliko mrznje ima u narodu.Okrenite se sebi,pustite druge da zive kako zele,jer je to njihov izbor.

srećko šojić

pre 7 godina

Nas iz fk klimovo donje zanima samo milka canić

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija