02.08.2024.

22:00

Foto: Foto: Printscreen/Tiktok/ emergingmotherhood

Magazin

Bivša domaćica otkrila "mračnu" stranu tradicionalnog načina života! Radila od jutra do sutra - jedan momenat je presudio da preseče (VIDEO)

Enica Templeton udala se, za sada bivšeg muža, 2009. godine, puno pre nego što je trend tradicionalne supruge postao popularan na društvenim mrežama poput TikToka.

Sledila je stereotipe o tome šta svaki partner mora da radi u vezi i deset godina njen život je bio samo kuvanje obroka, briga o deci i zadovoljenje tuđih potreba.

Sledila je stereotipe

- Sećam se da sam gledala TV, slagala peškire i razmišljala da bih volela da mi neko pomogne da izađem iz ovoga. Da imam novca, da imam sredstva, da imam neki način, ne bih bila u braku. Mrzim ovo. Ne želim da moje ćerke budu u ovakvom braku - rekla je Enica.

Shvatila je da, ako želi da njene ćerke žive nezavisne živote, mora da bude primer.

- Od tog trenutka počela sam sve više i više da menjam svoj život dok konačno nisam otišla - ispričala je.

Ima četvoro dece

Enica ima četvoro dece, tri ćerke i sina, a njena druga ćerka je rođena je sa Daunovim sindromom i srčanom manom, a način života tradicionalne supruge zahtevao je da nastavi da rađa decu.

- Imala sam bebu koja je morala na operaciju srca, ali sam i dalje morala da nastavim da rađam. Pokušavala sam da školujem jedno dete kod kuće, drugo sam održavala na životu sa kiseonikom, a onda sam opet ostala trudna sa trećim detetom - ispričala je.

I uprkos tome kako se osećala, tvrdi da je održavala izgled. Ispričala je da joj je bilo teško da gleda kako taj način života postaje popularan na društvenim mrežama.

- To je tužno. Takođe je neiskreno. Znam kako je to. Ne pokazuje se cela slika. Nikada ne možeš da dosegneš savršenstvo u životu tradicionalne supruge - poručila je Enica.