24.08.2023.

17:00

Foto: Profimedia

Magazin

Evo koliko kilograma ima Hajdi Klum! Stala na vagu, pa otkrila istinu o brojanju kalorija (FOTO)

Hajdi Klum je nedavno odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a jednog od njih je interesovalo i koliko kilograma ima ova svetski poznata manekenka. 

Ona je bez oklevanja stala na vagu i pokazala da ima 62.5 kilograma, a odmah su počele spekulacije kako održava svoju figuru. 

U jednim medijima se pojavila informacija da manekenka unosi samo 900 kalorija dnevno, što je ona ubrzo i demantovala:

- Upravo sam stigla kući i neki prijatelji mi šalju ove članke, gde piše da unosim samo 900 kalorija. Kao prvo, želim da kažem da mislim da nikada u životu nisam morala da brojim kalorije - izjavila je Hajdi, a prenosi latimes.com.

U avgustu 2017. godine, "Women's Health" je objavio Hajdinu tipičnu ishranu, zahvaljujući njenom nutricionistu. Ovo je uključivalo doručak, koji se sastojao od tri organska umućena belanca sa spanaćem, zelenom paprikom, mladim lukom, peršunom, uz malu činiju svežeg voća i čaja bez mleka. Za ručak je manekenka ponekad imala ćuretinu ili piletinu sa basmati pirinčem, prženo povrće i salatu zalivenu maslinovim uljem. Za večeru se opredelila za lososa ili piletinu sa salatom i povrćem, a za desert je manekenki bila omiljena crna čokolada, sorbet ili grčki jogurt.

To je otprilike 1.000 kalorija dnevno.

Ipak, Hajdi je tada dodala i da je bila na večeri tog vikenda, a da su tartufi su u sezoni.

- Morala sam da jedem picu sa tartufima i testeninu sa tartufima. Nije da se ne prepuštam uživanjima, ali ne sve vreme - otkrila je Hajdi.

Informer

Tagovi:
zanimljivosti hajdi Klum Ishrana Kalorije magazin