24.08.2020.

15:36 >> 15:52

Foto:

Magazin

(FOTO) BAKA (74) SMRŠALA 30 kg, prestala da pije LEKOVE i postala prava FITNES INFLUENSERKA!

S navršenih 70 godina Džoan je bila nezadovoljna svojim životom. Imala je višak kilograma (90 kg), bila je na lekovima za povišen krvni pritisak i borila se s ozbiljnim artritisom. Zbog toga je odlučila da načini promenu. Počela je da vežba i jela je pet uravnoteženih obroka dnevno.

PROBUDILA SE PORED DEČKA I UHVATILA GA KAKO RADI OVO! Šok ispovest - Noću ima GROZNU NAVIKU i ne može da je se REŠI! Mnogo gadnije nego što MISLITE

Da li ste sigurni da niste ALERGIČNI NA SE*S? Ovo su simptomi!

Sada ima 60 kg, a na svom Instagram profilu 'Train With Joan' prikupila je hiljade pratilaca deleći svoje isustvo na putu ka vitkoj liniji.

- Sada je već prošlo tri godine otkad sam promenila svoj životni stil i mogu da kažem da sam sada potpuno drugačija žena nego što sam bila kada sam tek počela s promenama - napisala je Džoan na svojoj veb stranici i dodala da voli da se povezuje s drugim ljudima koji odlučuju da vode zdraviji način života.

Ona je rešila da smrša kada je njena ćerka Mišel, kondicioni trener, koja živi u Meksiku, došla kući i videla da njeno zdravlje nije najbolje.

Džoan je tada obnovila članstvo u teretani, kupila vagu i naučila kako da koristi iPhone da bi mogla da podeli svoj napredak na internetu.

ZA NE DAJ BOŽE! 5 lekovitih BILJAKA koje UVEK treba imati U KUĆI!

- Moj moto je bio: "Ne smeta mi ako su moje promene spore. Idem svojim tempom i ovog puta promene će trajati do kraja života" - rekla je Džoan.

Kako su meseci prolazili, Džoan je videla da mršavi i počela je da se fokusira na treninge s tegovima kako bi poačala snagu. Danas trenira po 90 minuta najmanje pet puta nedeljno, a na svom Instagram profilu deli vežbe. 

ŠKORPIJE su za njih bedni AMATERI! Ovaj znak je apsolutni šampion U VARANJU!

Džoan je čak pokrenula i sopstvene e-knjige kako bi pomogla drugima na njihovom putu fitnesa, koje je napisala uz pomoć ćerke Mišel i njenog partnera Džina.

- Bez obzira koliko je život težak ili izazovan, moramo da ostanemo nepokolebljivi u svom cilju i nastavimo da idemo dalje. Kad sam počela, nisam ni zamišljala da ću danas da budem ovde. Samo sam želela da se vratim u stanje zdravlja i prestanem s uzimanjem lekova. Svaka vrata kroz koja prođemo vode ka drugim vratima. Nadam se da ćete svi odlučiti da rastete! Naučite da volite sebe, najbolje se brinete o sebi i usudite se ponovno da sanjate i volite svim srcem - zaključila je Džoan, a prenosi Daily Mail.