Autor: Informer.rs

05.06.2024.

17:00

Foto: profimedia

Magazin

Hranite se kao Bijonse i spržite masti! Bez gladovanja, a kilogrami se samo tope!

Uskoro će nam leto zakucati na vrata, a svi koji nisu trenirali i vodili računa o ishrani shvataju da su pogrešili. 

Mnogi u poslednjem času drže raznorazne dijete, ali retko koja je zaista efikasna i sa kojom postižemo željeni razultat. 

Ipak, možda umesto rigoroznih dijeta uspete da skinete kilažu sa ovom prostom ishranom, a koju praktikuje ni manje ni više nego Bijonse

Šta je najvažnije i kako popularna pevačica uspeva da uvek bude toliko zgodna, pročitajte u nastavku. 

Tri obroka svaki dan

Mnogi ljudi se goje jer jedu dok ne osete da su siti. Veoma je važno da slušate svoje telo i jedete umereno. Tri obroka dnevno su obavezni i nikako ne jedite pre spavanja. 

Informer

30 minuta fizičke aktivnosti

Delovanje i mršavljenje ćete videti ako dijetu reguliše 75 odsto ishranom, a 25 odsto treningom. Vežbajte svaki dan bar po pola sata.

Odnos 80-10-10

Za zdravu dijetu, sastav namirnica treba da bude 80 odsto ugljenih hidrata, 10 odsto masti i 10 odsto proteina. Ako jedete namirnice biljnog porekla, to će biti lako jer su voće i povrće puni složenih ugljenih hidrata i u njima ima malo masnoće. Ukoliko želite brzo da smršate, pahuljice i orašaste plodove ostavite za doručak i ručak, prenosi "Azra". 

Voda

Pravilo je piti "osam čaša vode dnevno", ali to je pomalo pojednostavljeno, tokom dana potrebno je popiti minimalno dve litre vode.

Osim ovih opštih merila dijete, "22 Days Nutrition" koju je Bijonse napravila u saradnji sa svojim trenerom Markom Borhesom, pravilo je da nijedan sastojak ne sadrži GMO, gluten, soju i mlečne proizvode. Njen plan ishrane je bio veganski. Predlog jela su činija susama, kupusa i sočiva, testenina s povrćem, prženi pirinač s karijem i povrćem, i hleb od badema i borovnice za doručak.

Podestimo se kako Bijonse izgleda sa njenom pravom prirodnom kosom. Pogledajte OVDE!