04.08.2024.

13:48

Foto: profimedia

Magazin

Prvi intervju Megan i Harija nakon 3 godine! Isplivali nepoznati detalji iz njihovog života - jedna stvar se potpuno promenila (FOTO)

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, odlučila je da na svoj 43. rođendan progovori o važnim temama, kao što je zlostavljanje preko društvenih mreža.

U novom intervjuu koji će biti objavljen na CBS-u, Megan je, u društvu supruga Harija bila intervjuisana, a njih dvoje po prvi put su dali zajednički intervju od čuvenog razgovora s Oprom Vinfri 2021.

Između ostalog, govorili su o negativnom efektu sajber zlostavljanja i važnosti bezbednosti na društvenim mrežama.

U malom prikazu objavljenom pre intervjua sa Džejn Poli, Saseksovi su otkrili malo o svom životu sa decom Arčijem i Lilibet i tome kako roditeljstvo utiče na njihov rad.

Šta su Hari i Megan rekli o svojoj deci?

- Naša deca su mala, imaju tri i pet godina. Divni su - rekla je vojvotkinja.

- Sve što želite kao roditelji jeste da ih zaštitite. Pa, kako vidimo šta se sve dešava u onlajn prostoru, znamo da tu ima mnogo posla da se radi i srećni smo da možemo da promenimo nešto nabolje - objasnila je Megan.

Informer

 

Poli je sugerisala da roditelji osećaju prirodno kako da pomognu deci koja imaju problem, a Hari je na to dodao: 

-  Ako znate kako da im pomognete...

- U ovoj fazi, došli smo do stadijuma gde svaki roditelj treba da postaje prvi slušalac. Ali čak ni najbolji slušaoci na svetu nekada ne mogu da prepoznaju prvi znak mogućeg pokušaja samoubistva. 

Informer

važno Megan, koja je otkrila da je sama bila žrtva sajber zlostavljanja dok je bila trudna sa Arčijem i Lilibet.

- Pitate se zašto ljudi toliko mrze ponekad, ali to je baš okrutno - rekla je  vojvotkinja. 

Prošlog oktobra je njihova fondacija "Archewell" održala konferenciju o mentalnom zdravlju, koja se fokusirala na bezbezdnost dece u digitalnom dobu, a vojvotkinja rekla da ovaj teret ne sme da bude samo na roditeljima te dece.