27.02.2024.

19:00

Foto: Informer/shutterstock

Magazin

Čarobna formula koja topi kilograme! Jelovnik Nataše Aksentijević provereno radi, a uopšte niste gladni

Glumica Nataša Aksentijević godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a pre nekog vremena posvetila se zdravom načinu života i smršala dvadeset kilograma.

O samoj borbi otvoreno je pričala u medijima, ali i na svom Instagram profilu na kome svakodnevno daje savete o ishrani i održavanju duha i tela. 

Informer

 

Poznata kao veliki gurman i neko ko bi radije pojeo kolenicu nego jabuku za doručak, Nataša je tretman gubitka kilograma svojski izdržala, ali iako na neki način danas vodi računa o ishrani, voli sebi da da oduška i pojede nešto što joj je srcu milo. 

Kako je navela jednom prilikom, ne voli da bude striktno vezana za neke dijete i planove ishrane, već da ako mršavi, mršavi prvenstveno zbog zdravlja pe tek onda izgleda. 

- Ja želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi - rekla je tada glumica.

Sa nama je podelila svoj jelovnik sa kojim uspeva da održava kilažu, ali u koji unosi i povremene promene, kada joj dosadi da jede jednolično. 

Doručak

2 jaja na oko

kriška sira i paradajz

Informer

 

Užina

300 gr malina

Informer

 

Ručak

400 gr mesa i velika činija salate

Informer

 

Večera

2 čaše jogurta i činija salate

Informer

 

Glumica redovno i šeta, jer joj taj vid fizičke aktivnosti najviše prija. A koje je omiljeno Natašino jelo i šta najviše voli da sprema za sebe i svog supruga možete pročitati OVDE.