17.07.2024.

15:30

Foto: Printscreen/Tiktok/meaganonline

Magazin

Napitak koji topi kilograme i skida salo! Tiktokerka tvrdi da mršavi i dok spava - tajna je u jednom sastojku (VIDEO)

Megan je na svom Tik Tok profilu objavila video gde tvrdi da ispijanje "jednog jednostavnog napitka" pre spavanja može da vam pomogne da smršate dok spavate. Njene pratioce je oduševio taj trik za sagorevanje sala, piše Gloucestershire Live.

Megan tvrdi da jednostavna mešavina pirinčane vode pomaže mršavljenju, a uz to podstiče rast kose i vitalnost kože. To se temelji na tvrdnji da pirinač ubrzava sagorevanje masti.

Recept za "čarobnu" smesu

Sve što trebate su dve šoljice vode i tri kašike pirinča. Nakon što to prokuvate 15 minuta i ocedite, dodajte malo soli. Megan je citirala studiju u kojoj se navodi da skrob koji se nalazi u pirinču pomaže u sprečavanju nakupljanja masti.

Pirinčana voda podstiče dobro zdravlje creva i hidrataciju. Otkrila je da ona obuzdava apetit, podstiče metabolizam i poboljšava kvalitet kose.

Kilogrami su se istopili

Tiktokerka je otkrila da ona konzumira 226 grama pirinčane vode obogaćene prahom za balansiranje hormona neposredno pre spavanja. Ona taj domaći eliksir naziva čarobnim i pripisuje mu preobražaj svog tela.

Video je izazvao veliku pometnju. Mnogi su se čudili navodnoj dobrobiti pirinčane vode, a neki su se složili oko njene učinkovitosti.

"U gotovo dve nedelje otopila sam više od šest kilograma. Moja koža blista", "Izgubio sam dva kilograma u pet dana", glasili su neki od komentara. Ali, javili su se i neki tiktokeri koji nisu uspeli da smršaju pomoću ove metode.

Važno je upamtiti - pre nego što krenete na bilo koju dijetu koju ste našli na internetu, prvo se konsultujtesa svojim doktorom!