21.07.2024.

11:00

Foto: printscreen instagram/sofiavergara

Magazin

Doručak Sofije Vergare zbog kojeg izgleda duplo mlađe! Žene su poludele za ovim obrokom

Sofija Vergara slovi za najzgodniju glumicu na svetu, a paparaci je nikada nisu ulovili bez šminke ili u nekoj neuglednoj modnoj kombinaciji.

Svojevremeno je otkrila kako svaki dan pere kosu, i to sama, a svakog jutra nanese barem malo maskare i ruža.

Glumica ima zavidnu figuru, a za sebe kaže kako je spremna sve da isproba kada je u pitanju nega tela, ali u ishrani nije toliko ekstremna. Jednostavno nije fan strogih dijeta.

Informer

 

- Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ničega previše. Sve umereno - rekla je jednom prilikom.

Dan uvek započinje na isti način. Jede ovsene pahuljice (musli) s grčkim jogurtom, čia semenkama, zobi, orasima i borovnicama.

Za ručak obično jede nemasne proteine, ribu i svežu salatu, recimo. Za večeru je na stolu suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo masti. Posegne i za slatkišima, ali umerena je.

Gotovo nikada nije imala rigorozne dijete već svakodnevno pokušava zdravo da se hrani i unosi nutritivno bogate namirnice.

Informer

 

- Jedna od mojih najvećih tajni je to što uvek pokušavam da otkrijem kako se izvući sa slatkišima posle obroka ili pred odlazak u krevet - iskrena je bila glumica.

Ne kaje se ni ako pojede previše, a u tome je podržava i njena trenerica.

- Odricanje vas tera da pređete granicu, samo budete opsednuti nečim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu - kaže njena fitnes instruktorka.