Autor: Informer.rs

10.08.2021.

22:05

Foto: Starsportphoto

Sport

/OCENE/ANKETA/ SVE CRNJE OD GOREG! Užasna Zvezda u Moldaviji sa svega nekoliko prelaznih

Posle beogradskih 1:1, Šerif je u Tiraspolji savladao Zvezdu sa 1:0 i tako se plasirao u plej-of za ulazak u elitu.

Crveno-beli su bili blago rečeno baš loši u Moldaviji, a u nastavku pročitajte ocene koje su zaslužili.

Milan Borjan (6) - Kapiten Crvene zvezde je, kao po običaju, imao nekoliko sjajnih intervencija, ali se čini da je kod primljenog gola mogao bolje da odreaguje, pošto je stajao u blizini gol-linije, a lobovan je.

Milan Gajić (5) - Katastrofa! Da li je ibo gori u napadu gde je poslao pola upotrebljive lopte ili u odbrani gde se Traore igrao sa njim kao sa petlićem.

Informer

Milan Gajić

Miloš Degenek (5,5) - Bio je dobar, ulivao sigurnost, ali sve to pada u vodu kada deli krivicu za gol koji je njegov tim koštao ispadanja. Arboleda je pobegao njemu i Rodiću, pa glavom matirao Borjana.

Aleksandar Dragović (6,5) - Bez greške odigrao, ali nažalost to nije bilo dovoljno.

Milan Rodić (5) - U napadu se maltene nije pojavljivao, a u odbrani je imao malo manje problema od Gajića na drugom boku. Ipak, sa Degenekom je glavni krivac za gol, što je bio dovoljan kiks za eliminaciju.

Seku Sanogo (5,5) - Solidna partija snažnog defanzivnog veziste. Nije bio toliko loš, ali se opteretio žutim kartonom u poslednjim sekundama prvog poluvremena, pa je drugo odigrao u grču dok ga Stanković nije zamenio.

Slavoljub Srnić (5,5) - Stankovićev eksperiment koji i nije bio toliko loš. Daleko je Srnić od Kange po mogućnostima na poziciji centarlnog veziste, ali je bio solidan i borben. Ipak, ništa više od toga.

Informer

Slavoljub Srnić

Filipo Falko (6) - Verovatno najagilniji igrač Zvezde u prvom poluvremenu i prilično je čudno bilo što ga je Dejan Stanković zamenio posle 45 minuta. Italijan je boi glavna pretnja, uglavnom kao asistent, ali i je imao i lično pokušaje da zatrese mrežu.

Mirko Ivanić (5,5) - Ni blizu izdanja na kakva je navikao navijače nije bio Ivanić. Imao je nekoliko lepih poteza, ali će mu iz Tiraspolja svi pamtiti promašaj iz 66. minuta kada je propustio stopostotnu šansu.

Aleksandar Katai (6) - Trudio se Zvezdin "Magiko", igrao pod povredom, pa zbog toga idržao tek nešto više od sat vremena. Ipak, i pored svega toga imao je nekoliko pokušaja i prodora u svom stilu, ali ništa od toga nije rezultiralo golom.

Loi Dioni (5) - Francuz se apsolutno nije video na terenu.

Informer

Loi Dioni

IZMENE

El Fardu Ben (6) - Reprezentativac Komorskih Ostrva je radio slične stvari kao i Falko kog je zamenio, ali bez uspeha. Bio je bolji od ostalih saigrača, ali samo toliko.

Nikola Krstović (5) - Izgubio je maltene svaki duel u kom je bio, lopta ga nije slušala, a golu rivala se nije ni primakao.

Veljko Nikolić (5,5) - Ušao dobro u meč. Iz prvog kontakta sa loptom je opasno pripretio, ali to je bilo sve. Kasnije je išao iz greške u grešku.

Nenad Krstičić (6,5) - Odigrao poslednjih pola sata i verovatno bio najbolji pojedinac na terenu. Igrao sjajno u dobrani, oduzimao lopte, delio pasove unapred, ali uzalud kad nijedan igrač nije bio raspoložen ni upola kao on.

Informer

Krstičić na meču

Željko Gavrić (5,5) - Dobio priliku u poslendjih 15 minuta, ali bolje da nije. Jednom je samo bi ou blizini lopte i to se završilo cirkuski. Pao je preko nje, a zatim je pokupio rukom i zaradio žuti karton. Da je imao još malo vremna za neku takvu "akciju" ocena bi bila još manja.