Autor: Informer.rs

20.12.2021.

08:16

Foto: Starsportphoto©

Sport

BURA NA "MARAKANI", ČESTO SE TRESE SVLAČIONICA! Svi SUKOBI Dejana Stankovića sa fudbalerima Zvezde!

Haos je usledio posle remija sa Radnikom iz Surdulice. Dejan Stanković i Milan Borjan sukobili su se u svlačionici, pale su teške reči, a Borjan je nakon toga tražio od uporave kluba raskid ugovora. 

Međutim, ne pita se samo on, nego i klub, ugovorom je vezan do juna 2023. godine, a iz Zvezde su poručili jasno i glasno da nemaju nameru da puste kapitena.

Sukob sa Milanom Borjanom, nije jedini koji je Dejan Stanković imao sa igračima od povratka na Marakanu. Znala je svlačionica da se trese i pred nesuglasica sa golmanom.

Informer

Svi se sećaju sukoba sa Kelorom Kangom, koji je sklon ispadima, a njegov eksplozivni temperament Stanković nije hteo da trpi. 

Gabonac je odbio da pruži ruku Stankoviću kada je zamenjen prošle sezone na gostovanju Slovanu iz Libereca. I tada je došlo do sukoba u svlačionici, ali je brzo sve izglađeno,kao i nakon što je napravio skandal na aerodromu, kada je ušao u sukob sa policajcem zbog kofera.

Pored Gelora Kange i Milan Pavkov se zamerio treneru kada je rekao da ne može da igra jer ga boli noga. Verbalo su se sukobili posle jednog meča i napadača je bio na izlazim vratima. Ali, opet je vrlo brzo palo pomirenje, a Stanković i Pavkov su snimljeni u zagrljaju, uz šače na račun navodnog sukoba. 

Informer

Dejan Stanković i Milan Pavkov

Bilo je priča i da ne funkciniše ne sjajno na relaciji Dejan Stanković - Miloš Degenek, koji je bio presrtan na početku sezone. Međutim, trener crveno-belih je poruči da nema problem sa štoperom, te da nema nikakve zamerke.

- Normalno je da je svaki igrač nezadovoljan na klupi. I meni se isto dešavalo, pa bih 'pobio sve'. To je sportsko nezadovoljstvo. Doneo sam sportsku odluku, Degenek pošteno radi i ja stojim iznad svojih odluka! - rekao je tada trener Zvezde.

Informer

Jeste sukob sa Borjanom otišao najdalje, ali ne bi bilo ništa čudno i da sada padne pomirenje i golman ostane na "Marakane".