27.06.2024.

09:35

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Dotakli smo dno... Šok snimak, igrači pogledali u telefon i saznali sastav za Dance (VIDEO)

Po svemu sudeći su momenat kada su fudbaleri Srbije saznali postavu za utakmicu svi videli uživo, naši reprezentativci na terenu tokom zagrevanja su gledali u telefon i pokazivali na nešto. Naravno, ne možemo 100 odsto da tvrdimo da li je u pitanju sastav ili ne, ali da su igrači bili šokirani onim što vide, jesu.

Pogledajte! Oko Dušana Vlahovića okupili su se na terenu srpski reprezentativci, a njihove reakcije nakon što im pokaže nešto na telefonu sve govore. Naravno, ne postoji dokaz da im je pokazivao startnih 11,  ali je to vrlo verovatno s obzirom na reakciju.

Tadić je rekao da nije tokom karijere navikao da sazna sat vremena pre meča kada će igrati, kao pred duel sa Dancima.

Saznali smo sat i po vremena pred utakmicu, malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da slušaju. Nije mi se mnogo puta u životu desilo tako nešto - rekao je kapiten Srbije.

"Orlovi" su protiv Danske odigrali očajan meč koji je završen bez pobednika i golova, bio je to drugi remi našeg tima, uz jedan poraz, pa smo takmičenje završili poslednji na tabeli sa dva osvojena boda.  Po povratku u Srbiju, selektor Dragan Stojković ne misli o ostavci, iako su navijači jasni - ne žele ga više na klupi nacionalnog tima.

- Koji, bre, fijasko, ne pričajte gluposti. Borili smo se, dali sve od sebe, to ste valjda videli i sami. Nemojte od nečega da pravite nešto što nije. Ako je neko želeo uspeh, onda smo to bili mi. Ne može da se zameri nijednom igraču. Jedan bod je falio, nijanse su odlučivale - kazao je Piksi.

Bonus video