Autor: Informer.rs

15.06.2022.

07:50

Foto:

Sport

RADE BOGDANOVIĆ NEMILOSRDAN, PROZVAO VEČITE: Tadić nije igrao u Zvezdi i Partizanu, nije imao ko da ga pokvari!

U okviru 4. kola grupne faze B divizije UEFA Lige nacija, Srbija je odigrala u Ljubljani protiv Slovenije samo 2:2, iako je imala dva gola prednosti na poluvremenu. 

Ali, meč je obeležio o magičan potez kapitena Dušana Tadića. Neverovatnim driblingom je izbacio čuvara iz igre i onda poslao laserski preciznu loptu u peterac. Mitrović je bio najviši u skoku, razgrnuo rivale, a i zatim u svom stilu glavom zakucao loptu u mrežu za 20 i erupciju oduševljenja navijača.

Gost u studiju RTS-a bio je bivši srpski fudbaler, Rade Bogdanović. On je kratko i jasno objasnio zbog čega Srbija igra dobro. 

Informer

Rade Bogdanović oduševljen Dušanom Tadićem

- Zašto Srbija igra dobro? Zato što joj je kapiten Dušan Tadić. On nije igrao ni za Zvezdu, a ni za Partizan. Nije imao priliku da ga oni pokvare, ni Beograd. Sreća njegova je što je iz Vojvodine otišao u inostranstvo, izbegao je sve ovo što se desava ovde.  Vidite i sami kako igra i kako se ponaša, čak nema ni tetovaže – brutalno je iskren bio Bogdanović.

Nažalost, Slovenci su se vratili tokom drugog dela utakmice i izjednačili rezultat pa su Orlovi osvojili smao bod. 

Informer

 

- Posle fenomenalnog prvog poluvremena, odlično smo igrali sve je bilo kako treba. Onda smo u 10 minuta nepažnje i koncetracije primili dva gola. Ovo ne sme da se dešava. Moramo da budemo maksimalno koncetrisani,  ovo je realno trebalo da 3,4 razlike za nas - rekao je posle meča Dušan Tadić.

Srbija je tokom  unskog ciklusa pobedila Sloveniju 4:1 i odigrala 2:2 u Ljubljani, poražena je od Norveške (1:0) i pobedila Švedsku (1:0).