Autor: Informer.rs

25.11.2022.

07:42

Foto: Predraga Milosavljević

Sport

REAKCIJE NAVIJAČA POSLE PORAZA! Tuga, agonija, ljutnja... Evo šta je Srbija poručila našim fudbalerima!

Posebno su Brazilci izdominirali  tokom drugih 45 minuta igre, kada smo videli oba gola.  
Poraz boli, ali nije još gotovo. Predstoje nam mečevi protiv Švajcarske i Kameruna, u kojima naš tim treba da traži prolazak dalje. Ali, u te mečeve će naš tim morati da uđe drugačije nego u ovaj, ofanzivnije, borbenije, hrabrije...

Poraz od Brazila, jedne od najmoćnijih reprezentacija na svetu, ujedno i najbolje rankirane reprezentacija na FIFA rang listi, nije "smak sveta".  Međutim, ono što više brine jeste veoma loša igra bez energije, posebno tokom drugog dela utakmice, što  je zabrinulo i selektora Dragana Stojkovića.

- Prvo poluvreme je bilo dosta solidno jer smo pokušali pas igrom da pariramo Brazilu i to je dosta dobro izgledalo. Mislio sam da će i u drugom biti tako i da ćemo biti blizu da postignemo gol, ali taj pad u fizičkom smislu me je baš šokirao - rekao je selektor Stojković, a i povrede su nas osakatile: 

Informer

 

 
Ako nema te tri udarne igle, čemu možemo da se nadamo. To je suviše za našu ekipu, sa tim problemima smo došli u Katar, povrede su došle u nevreme. Učinićemo sve da se odmorimo. Ovaj poraz ne mora da znači ništa, ako je za utehu izgubili smo od Brazila, mada itekako može da se igra protiv njih, to sam video u prvih 45 minuta. 

Navijači nisu previše razočarani, ali nisu bili ni nežni prema igračima.

Bonus video