• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

07:12

PIKSI POBESNEO, NIKADA GA OVAKVOG NISTE VIDELI! Reakcija koja sve govori! (FOTO)

Predraga Milosavljević

Fudbal

PIKSI POBESNEO, NIKADA GA OVAKVOG NISTE VIDELI! Reakcija koja sve govori! (FOTO)

Podeli vest

Reprezentacija Srbije poražena je od Brazila (0:2) u prvom kolu G grupe Svetskog prvenstva Kataru

"Orlovi“ su se držali tokom prvih 45 minuta meča, ali su u drugom bili potpuno nemoćni. Oba gola za Brazil dao je Rišarlison.

Posebno je lep bio lep drugi, biće u konkurenciji za jedan od najlepših na Mundijalu. Sam sebi je nabacio loptu i makazicama savladao Vanju Milinkovića-Savića.

Piksi je jedva podneo prvi gol, ali makazice Rišarlisona kod kojih je brazilski napadač imao previše vremena da sam sebi namesti šut, nije mogao da podnese.

Bes je iskalio na flašici vode, a srećom četvrti sudija nije reagovao i singalizirao glavnom koji bi ga sigurno kaznio da je video ovaj potez.

 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pokušao je da izmenama zaustavi zahuktali Brazil, ali u tome nažalost nije uspeo.

 

- Mi smo bili negde u egal poziciji u prvih 45 minuta, nisam video da je Brazil bio dominantan. Ali, ono što je bilo za nas porazno je da smo fizički totalno pali u drugom poluvremenu, na fizičkom planu nismo bili tim, a Brazil to zna da iskoristi. Ima odlične igrače i kazniće vas zbog takvih stvari - rekao je Stojković posle meča.

On je siguran da bi utakmica imala drugačiji ishod da je mogao da računa na sve srpske fudbalere.

- Brazil je svetski krem fudbala, tu nema priče, ali pokazali smo u prvom poluvremenu da možemo da igramo s njima. Žao mi je samo što nismo imali zdrave Kostića, Vlahovića i Mitrovića, verujte mi da bi bila večeras druga pesma.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 1 godinu

nije sramota izgubiti od brazila...ali je sramota igrati a ne trcati...sramota je igrati i misliti da se svi boje srbije...a niko se ne boji srbije...realno za sve su krivi beogradski mediji koji lazima naduvaju ocekivanja

Nada

pre 1 godinu

Moze on da sutira sta hoce ali ima nesposoban tim - ok. to je Brazil ali da za 97 minuta nismo nijednom poslali loptu na go - pato je tuzno !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija