Autor: Informer.rs

15.10.2023.

08:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Mađari, začepite! Sramno vređali Mitrovića, on im nije ostao dužan! (FOTO)

Bio je na stadionu u Budimpešti skoro 70.000 navijača, a na udaru Mađara posebno je bio Aleksandar Mitrović. Bilo je provokacija, uvreda, na sve načine su pokušali da izbace iz takta našeg napadača, koji im nije ostao dužan.

Gubila je Srbija sa 2:1 posle prvih 45 minuta igre, a na startu drugog dela meča Mitrović je dva puta bio strelac. Nažalost, oba gola su bila poništena zbog ofsajda njegovih saigrača, a u nadoknadi vremena je imao i jednu solidnu priliku da donese bod, ali je njegov udarac glavom završio pored stative. Navijači sa tribina krenuli da ga provociraju, dobacuju i sramno gestikuliraju.  Iznervirani Mitrović im nije ostao dužan, pa je pokazao prstom da ućute. To je samo dodatno razljutilo Mađarske, pa su nastavili sa uvredama i sramnim gestikulacijama. 

Informer

Informer

Informer

Sada sve staje u jedan meč protiv Crne Gore u utorak u Beogradu i naš tim više nema prava na grešku. Moraju "orlovi" da pobede.

Informer

- Idemo dalje. Stvorili smo dovoljno šansi, ali nekad fali malo sportske sreće. Čestitam Mađarima na prolazu na prvenstvo Evrope. Ostaje nam da dobijemo naredne dve utakmice i to na našem terenu. Dobro je što sve zavisi od nas. Treba se odmoriti i spremiti jednu od najvažnijih utakmica u poslednjih 10-15 godina za Srbiju - rekao je Mitrović posle utakmice.

Bonus video