02.08.2024.

13:22

Foto: Printscreen/RTS

Sport

Teško za gledanje! Evo kako se Srpkinja povredila! (VIDEO)

Topićeva je iz trećeg puta srušila letvicu koja je bila na visini od 195 centimetara, međutim ubrzo je saznala da će se ipak boriti u finalu jer je ostvarila 12. najbolji rezultat.

Nestvarno je kako je Srpkinja uspela da ostvari cilj, kada se zna da je doživela povredu zbog koje je trpela nesnosne bolove.

Naša mlada nada plakala je nakon saznanja da ide dalje, ali i sve vreme dok je davala izjavu. Strašno je delovao momenat u kojem se povredila, a kako je izgledao nemio događaj pogledajte u snimcima ispod.

- Tokom zagrevanja sam probala da skočim, zbunila sam se u zaletu i nezgodno sam stala na sunđer. Stopalo desno mi je otišlo u stranu, čula sam nešto kako puca, je*i ga... U trenutku nisam ništa osetila, ali kako sam počela da hodam, shvatila sam da nije u redu. Otišli smo kod doktora da stavimo zavoj, stegli smo ga što jače i uzela sam neke lekove za bolove. Ma rekli su mi da probam...stavila sam početnu visinu 188, što ne radim nikad, ni kada sam zdrava. Stavila sam veću visinu da bih imala više vrmena da odmorim. Posle pola sata, kad smo krenuli da skačemo, prvi, drugi - nije bilo nikakve šanse. Treći skok - ne znam šta se desilo. Bukvalno sam iz mesta nešto sa leve noge uspela da preskočim. Isto je bilo na sledećoj visini. Prvi i drugi put nije bilo šanse, a na trećoj sam uspela da skočim, nešto iz mesta, opet me je nešto povuklo. Tolike visine su nemoguće bez zaleta. Srećom, ovo je bilo dovoljno da uđem - poručila je, između ostalog, Topićeva.

Kako je medijima rekao doktor reprezentacije Jovan Đurović na stadionu u Parizu, prognoze nisu baš optimistične. 

- Ne deluje to ništa dobro, ali videćemo, nadamo se da će biti u redu - rekao je Đurović.

Podsetimo, finale je na programu u nedelju od 19.55.