Autor: Informer.rs

10.10.2023.

14:46

Foto: EPA/printscreen

Sport

Teroristi mučki ubijaju žene i decu! Oglasio se srpski trener iz Izraela: Nisam bežao 1991, pa neću ni sad!

Čitavu planetu je u prethodnih nekoliko dana potresao napad Hamasa na područje Izraela, gde se još uvek nalazi veliki broj srpskih državljana. Među njima je i vaterpolo stručnjak Miloš Bradić, koji živi u gradu Joknama, 60 kilometara udaljenom od Tel Aviva.

Za Informer su juče govorili rukometaš Nemanja Pribak, rukometni trener Nedeljko Matić, kao i odbojkašica Božica Marković.

Informer

Sada se oglasio još jedan Srbin, bivši vaterpolista Miloš Bradić. Ovaj trener, koji godinama radi u Izraelu, oglasio se putem Fejsbuka i otkrio da ne želi da napušta Izrael, bez obzira na jezive ratne sukobe koji bukte od subote ujutru.

"Hvala ljudi, dobro sam. Nemam nameru nazad, nisam bežao 1991, nisam bežao 1999, pa neću ni sad. Stanje se malo stabilizovalo, nažalost dosta ljudi je izgubilo živote i kidnapovano u terorističkom napadima širom južnog Izraela. Gledajući kako su mučki ubijali žene, decu i starije ljude i iživljavali se nad njima još više mi daje snagu da ostanem ovde i uradim sve što je do mene da sačuvam svoj prag i sve ljude bliske meni. Uvek uz bratski Izrael i njegove ljude", poručuje Bradić na Fejsbuku.

Informer