14.05.2024.

12:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta svi kenja*e? Varda "zapalio" mreže, udario po navijačima (FOTO)

Večiti rivali bore se za titulu regionalnog šampiona. Crno-belih su u prvom meču koji je odigran u "Pioniru" poraženi od Crvene zvezde (85:82). Novu šansu da napreave brejk imaće za dva dana na istom mestu (19.30).

Navijači su nakon utakmice bili kivni na sudije. Na društvenim mrežama je mnogo pritužbi na račun suđenja, a "grobari" smatraju da Saša Pukl, Milivoje Jovčić i Luka Kardum, nisu obavili svoj deo posla kako bi trebalo. Reagovao je Ratko Varda, kome su se smučili komentari i stalne želopojke na račun sudija, pa je stao u njihovu zaštitu.

"Šta svi kenja*e, šta se svi vraćate, da li je bilo ovo ili ono, da li je bio faul ili nije, bilo je grešaka, i šta sad? Sudije su živi ljudi, greše kao i svi, mogu da verujem da nije namerno. Sad je 1-0 za Zvezdu, idemo dalje i to je tako, igra se do tri dobijene. Napred Partizan!", napisao je Varda na Instagram storiju.

Informer

Druga utakmica igra se u sredu od 19.30. Ovaj put pravdu će deliti Damir Javor, Uroš Obrknežević, Miloš Koljenšić. Posle ovog meča, serija se seli u Beogradsku arenu, gde će domaćin biti Partizan.