31.07.2024.

22:16

Foto: Starsportphoto

Sport

Stanojević bez dlake na jeziku: Nismo sposobni za Evropu, mnoge igrače ćemo menjati!

"Parni valjak" je posle poraza od 6:2 u gostima slabo isparirao i pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, a povratnik na klupi nikoga nije štedeo izjavom posle meča.

- Ne mogu da kažem da je bilo šta dobro viđeno večeras. Oni su druga brzina u odnosu na nas, mi smo spora ekipa koja teško može da prati protivnike. Moramo da menjamo igrače i još mnogo stvari da bismo igrali Evropu. Ne možemo imati ove karakteristike, to je naša realnost. Nismo sposobni za Evropu u ovom trenutku. Neophodna su pojačanja i promene igrača koji već neko vreme ne prave rezultate. Ako do sada nije uspevalo sa tim igračima, neće ni sada, to mora da se promeni - grmeo je popularni Stanoje u izjavi za "Arena sport".

Informer

Bez ustručavanja - Aleksandar Stanojević

Nekadašnji trener turske Konje je do sada obezbedio maksimalan učinak u Superligi Srbije, pa su savladani Napredak Kruševac 1:0 i Jedinstvo Ub 4:0. 
Međutim, Stanojević je i ranije ukazivao na potrebu za pojačanjima i bez ustručavanja je ocenio trenutni sastav kao nedovoljno dobar za nadmetanje u Evropi.

Takođe, više puta je izrazio žaljenje što su tribine kultnog stadiona prazne i što nema karaktersitične podrške "grobara" na južnoj tribini.

Crno-beli imaju kratku pauzu, pa već 4. avgusta dočekuju Železničar iz Pančeva u trećem kolu Superlige Srbije.