07.08.2022.

08:36

Foto: printscreen

Sport

SE**I LEPOTICA BRANI NOVAKA! Vatrena plavuša žestoko odbrusila: Tolerišemo milione ilegalaca...

Ameri, pustite Novaka Đokovića da učestvuje na Ju-Es openu, apeluje seksepilna komentatorka američkog radija Foks njuz Tomi Laren! Ona je istakla da u SAD svake godine uđu milioni ilegalnih imigranata, tako da je potpuno suludo braniti Đokoviću da dođe.

Najbolji srpski teniser morao je da odustane od turnira u kanadskom Montrealu, koji će biti odigran od 7. do 14. avgusta, jer nije vakcinisan protiv koronavirusa. Ista pravila kao u Kanadi važe i za Ameriku, tako da zasad Đoković ne može da učestvuje na Ju-Es openu, koji počinje 29. avgusta.

Besmislica

Tolerišemo milione ilegalaca koji nemaju pravo da budu u ovoj zemlji, a držimo po strani Novaka Đokovića
Tomi Laren

Senatorka uz Novaka

Ipak, sve je više građana Amerike koji veruju da je odluka da nevakcinisanim ljudima bude zabranjen ulazak u zemlju zasnovana na političkim, a ne naučnim argumentima. Lepa novinarka Laren zapitala se zbog čega vlasti ćute na gomilu ilegalaca koji ulaze u Ameriku, a brane Đokoviću, koji je zdrav čovek.

- Tolerišemo milione ilegalaca koji nemaju pravo da budu u ovoj zemlji, a držimo po strani Novaka Đokovića jer nije vakcinisan. Šta je sa nevakcinisanim ilegalcima? Samo senator Marša Blekburn radi nešto po tom pitanju - napisala je Larenova na Tviteru.

Ona je aludirala na činjenicu da je pomenuta senatorka Belkburn uputila pismo direktoru Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Ročelu Valenskom, u kojem je pomenula i Đokovića.

Informer

Tomi Laren pružila podršku Novaku Đokoviću



- Amerikanci su spremni da prevaziđu pandemiju i njenu beskrajnu listu pravila, ali Bajdenova administracija želi da karantin potraje večno. Zabranom Novaku Đokoviću da se takmiči na Ju-Es openu Bajdenova administracija jasno stavlja do znanja da bi želela da nametne "doživotnu pandemiju". Ilegalni migranti mogu da pređu preko granica bez dokaza o vakcinaciji, ali Đoković ne može da igra na Ju-Es openu - napisala je Blekburnova.

Podeljena mišljenja

Na njen komentar odgovorilo je mnogo ljudi, od kojih neki smatraju da bi Novaka trebalo pustiti u zemlju, dok drugi ističu da ne bi trebalo praviti nikakve izuzetke.

- Mnogo ljudi širom sveta ima porodice u Americi i ne mogu da dođu da ih posete jer nisu vakcinisani. I sad bi trebalo da pustimo tamo nekog igrača tenisa - bio je jedan od komentara.