25.07.2020.

20:10

Foto:

Srbija

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 128! Prvi dan bez temperature! Crni napokon potpuno ozdravio i odmah navalio na vežbe!

Borba sa virusom je bila teška i iscrpljujuća, i na fizičkom i na psihičkom planu jer sam bio bukvalno “zatočen” u svoja četiri zida, ali tako se valjda čeličimo i postajemo jaki i ispravni ljudi. Sve ovo uzelo mi je gotovo tri nedelje života i na isto toliko vremena gotovo zaustavilo naš projekat jer nisam mogao da se hranim po režimu i uz to mi je bila zabranjena fizička aktivnost. U svakom slučaju dobra stvar je da nisam stagnirao i da sam i u tom stanju uspeo da izgubim nekoliko kilograma pa je samim tim “šteta” nešto manja. U svakom slučaju sada ću morati mnogo jače da zapnem, kako bih nadoknadio propušteno, jer sam planirao da u ovom period imam mnogo bolje rezultate.

Zbog toga sam prvi dan kako nemam temperaturu odlučio da imam neki vid fizičke aktivnosti iako bi svi lekari rekli da mirujem još malo. Pošto je napolju izuzetno loše vreme i nikad se ne zna kada može da padne kiša koja je prisutna u celoj zemlji, odlučio sam se da vežbam kod kuće. Radio sam više vrsta trbušnjaka, sklekove i vežbe za leđa i moram da vam priznam da sam se propisno umorio jer se kondicija mnogo teško i dugo stiče a lako gubi. Međutim, ne brinem se, jer ću sa voljom koju imam sve to brzo povratiti.

To savetujem i vama dragi moji, da iskoristite ove dane vikenda za fizičku aktivnost. Ako je već loše vreme pa ne možemo napolje uvek se može vežbati i kod svoje kuće kao što smo radili i kada je bilo vanredno stanje i policijski čas. Ono što je najbitnije je da čuvate zdravlje, i poštujete sve epidemidemiološke mere i savete stručnjaka, kako ne biste prošli kao ja i znatno otežali sebi. Uz to poštujte sva pravila u restrikciji ishrane, trenirajte koliko god možete, i utuvite sebi u glave da ćemo ovu bitku sigurno pobediti samo ako ne odustanemo i ne posustanemo, što nam valjda nikada nije ni bila opcija.