Autor: Informer.rs

09.06.2024.

16:31

Foto: Tanja Andric

TV

Radenović sasekao hegemone Zapada: Svesrpski sabor je odbrana od četvrtog rajha i protestantske inkvizicije Nemačke! (VIDEO)

Akademik dr Dragan Radenović naveo je kako Srbe na pojedinim mestima u BiH još uvek karakterišu kao zločine i da je to slučaj i u Crnoj Gori i Kosovu i Metohiji.

- Putin je jedan od idejnih nosilaca ideje zajednice naroda na istočnom delu planetu. Dodik je na tom idejnom nivou i okružen je veteranima koji su izvojevali integritet i slobodu Republika Srpske. Rođen sam u Sarajevu gde danas gotovo da nema Srba i ono što Putin vidi tamo je nasrtaj na identitet Srbina i na sve što to predstavlja. Sada na nekim mestima po BiH imamo da Srbe karakterišu kao zločince, a mi kao narod imamo dosta problema po pitanju statusa Srba tamo, u Makedoniji, Raškoj oblasti, KiM i Crnoj Gori i zato je saradnja sa Putinom bitna kako bi se radilo na očuvanju našeg naroda. Ovaj četvrti rajh koji dolazi sa Zapada je zapravo protestantska inkvizicija na čijem putu smo se mi našli kao branik slobode što nas je okrenulo ka Rusiji. Alija Izetbegović je dobio pomoć od Irana da formira muslimansku državu unutar BiH, međutim taj točak istorije se nije okretao pod snagom Irana i muslimana, već pod naletom Velike Britanije i Zapada generalno, a pod istim tim zamajcem stradaju hiljade Palestinaca danas - rekao je Radenović.

Informer

 

Naš sagovornik je dodao da potomci istaknutih nacista danas formiraju potencijalni četvrti rajh kroz institucije i samu političku strukturu Evropske unije.

- Svesrpski sabor je bio jako bitan za držanje sve ove protestantske bižuterije koja nam dolazi, na sigurnoj distanci. Rat se izaziva da bi se zarađivalo ili u cilju radikalnih društvenih ili tehnoloških promena. Moramo shvatiti da potomci istaknutih nacista grade taj četvrti rajh kroz Evropsku uniju - rekao je Radenović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: