• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.06.2024

14:40

Hoćete rat? Nije vam lako... Moskva brutalno odgovorila Nemačkoj, ovo se krije iza svih izjava Berlina!

EPA

Vesti

Hoćete rat? Nije vam lako... Moskva brutalno odgovorila Nemačkoj, ovo se krije iza svih izjava Berlina!

Podeli vest

Izjave nemačkih vlasti da se pripremaju za rat sa Rusijom imaju veze sa potrebom da udovolje Briselu, Vašingtonu i NATO-u, jer Nemačka od kraja Drugog svetskog rata ima problem sa suverenitetom, izjavio je sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

- Nemačka je od Drugog svetskog rata uvek imala velikih problema u smislu deficita suvereniteta i nezavisnosti. U okviru tog deficita, naravno, nemačke vlasti svim silama se trude – treba da udovolje Briselu, „Vašingtonskom partijskom komitetu“, Stoltenberga u NATO - rekao je Peskov televiziji Rusija 24.

- Možete da zamislite koliko su rastrzani? Na više nivoa štancuju izjave. Nije im lako - dodao je on.

Ranije je ministar odbrane Nemačke Boris Pistorijus rekao da zemlja treba da se pripremi za rat sa Rusijom do 2029. godine.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija