23.04.2020.

19:28

Foto:

Vesti

(VIDEO) DIJETA U DOBA KORONE! DAN 36: Uprkos praznicima mršavljenje ne staje! Za pet nedelja 19,5 kilograma manje!

Prevedeno u brojke to znači da sam sa 151,95 kilograma, koliko sam imao pre pet nedelja kada sam započeo ovaj "celendž", spao na 132,4 kilograma. Samim tim uspećemo da postignemo ono što smo najavljivali, i u šta apsolutno niko osim mene nije verovao, da za malo više od mesec dana imamo oko 20 kilograma manje. Moram da napomenem i da smo u procentima za svega 35 dana izgubili čak 13 odsto telesne mase koju smo imali na početku. Koliko je ovo veliki uspeh možda najbolje svedoči to da smo gubitak kilograma imali i u ovoj poslednjoj nedelji, iako su bili praznici, i svi smo se opustili i jeli dosta ukusnog mesa i jaja. Verujte mi da smo jedni od retkih koji ne da se nisu ugojili nego su čak i smršali za vreme Uskrsa.

Nekome će možda ovih 1,2 kilograma da izgleda malo, ali moram da napomenem dve stvari. Prva koju sam već naveo su praznici i činjenica da smo malo popustili režim u tim danima, a druga, koju sam već najavio, da je naš organizam počeo grčevito da se bori sa nama za svaki kilogram. I tako će biti još nedelju ili dve, i kilogrami će se skidati jako teško, ali upravo je sada naša najvažniji bitka jer će kada prodje ovaj period kilaža krenuti rapidno na dole.

Mislim da "Crni dijeta" opravdava svoj epitet najbolje, da su rezultati koje smo postigli odlični i da moramo da izdržimo i ovaj težak period koji je pred nama. Zato nastavljamo hrabro, odlučno i disciplinovano. Poštujemo sve restrikcije u ishrani i treniramo. Verujte mi na reč, a do sada vas nijednom nisam slagao, ovaj rat sa masnim naslagama mi sigurno dobijamo. Samo jako, nema odustajanja 

P.S. Jedno izvinjenje svima što u sredu nije bio "Draga Saveta day" i što nisam odgovarao na vaša pitanja. Bilo je izuzetno bitno da obradim onu temu o lekarima i redovnoj terapiji, a na vaša pitanja i usmeno i na videu odgovaram već sutra.