09.06.2020.

19:28

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 83! Sve ima svoju cenu, pa i jak trening! Crni u bolovima! (VIDEO)

Ranije su treneri mislili da je dobro imati upalu i da treba da trenirate pod njom kako biste je "probili". Međutim, poslednje studije su pokazale da to nije dobro, jer je upala pokazatelj da ste preopteretili svoje telo i mišiće što ne može nikako da valja. Zaključak je da sam uprkos svojoj čeličnoj volji i dobrim rezultatima preterao sa treninzima na Staroj planini i da nisam dozirao odgovarajući broj koraka shodno svojoj kondiciji. Dobro je što je kao opomena došla upala mišića a ne neka, nedaj Bože, povreda. Odmarao sam ceo taj jedan dan i kretao se rutom fotelja-krevet, krevet-fotelja i sada mi je bolje i mogu ponovo da prionem na treninge i fizičku aktivnost koja nam je neophodna, ali samo dozirano i bez preterivanja.

To i vama savetujem dragi moji, svakodnevna ali umerena fizička aktivnost. Nastavljamo dalje, pridržavamo se svih pravila u ishrani, dozirano treniramo, i uspeh neće izostati. Jedino ne smemo da odustanemo.


Sutra je "Draga Saveta day" kada ću odgovarati na sva vaša pitanja koja pošaljete na e mail adresu aleksandar.crnomarkovic@informer.rs, Instagram nalog journalist_crni i Fejsbuk nalog Aleksandar Crnomarkovic. Nakon toga nas u četvrtak očekuje "dan D" i merenje, i nadamo se dobrim rezultatima.


ps. Ove sedmice neće biti rubrike "Šetajte sa Crnim" zbog neodložnih obaveza našeg saputnika, urednika političke rubrike Milana Dobromirovića ali sa njim hodamo do posla već sledećeg utorka.