22.06.2020.

19:46

Foto:

Vesti

DIJETA U DOBA KORONE! DAN 96! Da je lako kilometre prelaziti na nogama ljudi ne bi izmislili prevozna sredstva! Crni u borbi sa umorom i upalama! (VIDEO)

Kao što nema besplatnog ručka, tako nema ni fizičke aktivnosti bez nuspojava koje se najčešće ispoljavaju u obliku umora i upala raznoraznih mišića. Kao i posle putovanja na Staru Planinu i sada sam dan po povratku kući zaista izmoren.

Neću ponoviti greške od tada, kada sam zapeo svom snagom po povratku u Beograd i razboleo se, već ću sebi ostaviti jedan dan za odmor. To savetujem i svima vama, jer kao što je neophodno da se imamo fizičku aktivnost i da se trošimo tako je nakon svega toga organizmu preko potreban odmor. Naravno, nećemo sada odmarati tri dana, ali je 24 sata sasvim u redu i čak i poželjno. I tokom ovog dana odmora vi možete da prošetate do posla, ili posle posla, šta god vam prija ali nemate nikakvo opterećenje i zaista probajte da se što više odmorite.


Nastavljamo dalje nakon ovog dana odmora, sa našom uobičajnom rutinom koja se pokazala kao veoma efikasna. Maksimalno vodimo računa o ishrani i fizički smo aktivni kada god možemo i koliko god možemo. Ide nam dobro, biće još bolje, samo nikako ne smemo da odustanemo.